Kuvituskuva lapsesta joka leikkii dublo-palikoilla

Maksuttomat Pop-up kammarit ja lapsikammarit toukokuussa Tervakoskella ja Turengissa

28.4.2021 13.15

Janakkalan seurakunta järjestää lapsille Pop-up kammarin taas toukokuun ajan keskiviikkoisin klo 9-12 Turengin seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa ja Tervakosken seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa.

Hoitopaikka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille ja mukaan mahtuu enintään 8 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Lapsille pakataan eväät ja vaihtovaatteet. Kammariin ilmoittaudutaan puhelimitse edellisenä päivänä klo 16 mennessä, Turengin pop-up kammariin Marita Stödille puh. 044 7656976 ja Tervakosken pop-up kammariin Miia Virtaselle puh. 044 7656986.

Seurakunnan lapsikammarit Tervakoskella tiistaisin ja Turengissa torstaisin klo 13-16 jatkuvat myös toukokuussa. Lapsikammarin toimintaperiaate on muuten sama kuin Pop-up kammarissa, mutta lapsikammariin varataan paikka viimeistään hoitopäivänä klo 8 mennessä www.janakkalanseurakunta.fi/lapsikammari ja sähköpostilla tulee tieto, mahtuuko lapsikammariin vai ei.

Kammareista lisätietoja antaa lapsityönohjaaja Sirpa Heikka, puh. 044 7656970, sirpa.heikka@evl.fi.