Koronarajoitusten vaikutukset seurakuntamme toimintaan

31.3.2021 16.51

Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa päätöksellään kokoontumisrajoituksia alueellaan huhtikuun ajan: yli kuuden hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kielto jatkuu Etelä-Karjalan, Helsingin ja Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla 1.-30.4. välisen ajan.

Näin ollen

• Jo tauolla olevan toiminnan tauko luonnollisesti jatkuu.
  • Striimatut jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 10 Facebook-livelähetyksenä jatkuvat. Tämän lisäksi pääsiäisenä striimattavat jumalanpalvelukset voi tarkistaa täältä.
  • Kokoontumisissa noudatetaan 6 henkilön maksimimäärää. Tästä poikkeuksena ovat kirkolliset toimitukset (kaste, vihkiminen ja hautaan siunaaminen), joissa voi olla paikalla enemmän kuin 6 henkilöä.
  • 2 metrin turvaväliä noudatetaan kaikessa kanssakäymisessä.
  • Lahjoitusruoan jako Turengissa ja Tervakoskella jatkuu ennallaan. Jaossa on vahva maskisuositus ja minimissään 2 metrin turvavälit, joista jokaisen osallistujan on huolehdittava.
  • Lasten päiväkerhot, joissa päiväkotien tapaan sama ryhmä kokoontuu toistuvasti, jatkavat ennallaan.
  • Rippikouluryhmien kokoontumisista tiedotetaan ryhmäkohtaisesti sähköpostilla.
  • Nuorten kaikki livetapaamiset keskeytetään ja mahdollisista sähköisistä tapaamisista jne. tiedotetaan erikseen.

Tilanne on kaikinpuolin raskas ja ikävä - pidetään huolta toisistamme ja tsempataan kohti parempaa aikaa! Vaikean ajan keskelläkin voimme katsoa luottavaisesti eteenpäin. Tästäkin selviämme yhdessä.