Uutislistaukseen

Lauletaan Kauneimpia joululauluja kotona - lauluvihkoja saatavilla Tervakoskella ja Turengissa

8.12.2020 14.12

Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tapahtuma saa ensiesityksensä 13.12. klo 18 Suomen Lähetysseuran YouTube-kanavalla sekä Lähetysseuran ja Kauneimpien Joululaulujen Facebook-sivujen tapahtumassa, missä se on katsottavissa sen jälkeen 6.1.2021 asti. Laulujen sanat ovat näkyvissä ruudussa, jotta katsojien on helppo laulaa mukana kotioloissa.

Laulaminen onnistuu myös kotikaraoken muodossa Suomen Lähetysseuran nettisivuilla 24/7 koko joulukuun ajan. Mukana rakastetuimmat klassikot, kuten Varpunen jouluaamuna ja En etsi valtaa loistoa. Laulujen välissä voit antaa parhaan mahdollisen joululahjan: koulutusta, terveyttä ja turvaa maailman heikko-osaisille lapsille.

Eri seurakuntien livelähetyksiä on paljon ja löydät niitä helposti Facebookin hakutoiminnolla. Oman lauluvihkon voit noutaa Tervakoskella K-Market Tervapadasta ja Tervakosken Coconutista sekä Turengissa K-Supermarketista ja seurakuntatoimistosta.