Muutoksia Janakkalan seurakunnan toiminnassa ainakin 14.2. saakka

20.1.2021 10.21

Päivitys 20.1.2021

Noudatamme terveysviranomaisten suosituksia ja Aluehallintoviraston määräyksiä. Seurakunnan toiminta ja tapahtumat ovat suurelta osalta tauolla. Lasten ja varhaisnuorten toiminta jatkuu ennallaan niiden toimintojen osalta, jotka jatkoivat normaalisti myös joulukuussa, jollei osallistujille toisin ilmoiteta. Rippikoululaisten kokoontumisista ja nuorten toiminnasta tiedotamme ryhmäkohtaisesti.

Jumalanpalvelukset pidetään ilman läsnäolevaa seurakuntaa ja niihin voi osallistua Facebook-livessä seurakunnan Facebook-sivulla tai nettisivujemme etusivulla.

Kahtena sunnuntaina poikkeuksia: Sunnuntaina 24.1. klo 10 striimataan messu. Striimauksen päätyttyä on mahdollisuus saada ehtoollinen paikan päällä Pyhän Laurin kirkossa klo 11.30 saakka. Sunnuntaina 7.2. järjestetään klo 16-17.30 vaeltava jumalanpalvelus, johon seurakuntalaiset voivat osallistua. 7.2. ei ole klo 10 jumalanpalvelusta paikan päällä eikä striimattuna.

----------

Toimituksiin voi seurakunnan henkilökunta mukaan lukien osallistua enintään 10 henkilöä. Kasteita järjestetään vain seurakunnan tiloissa. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset vaikka tämä ylittäisikin annetun 10 henkilön rajan. Muistotilaisuudet ovat yksityistilaisuuksia, joissa 10 henkilön rajaa pitää noudattaa.

Lahjoitusruoan jako Tervakoskella ja Ojatuvalla jatkuu.

Kaikessa toiminnassa huolehditaan riittävistä turvaväleistä, käsihygieniasta ja kasvomaskeista kuten tähänkin saakka.

Vaikean ajan keskellä voimme katsoa luottavaisesti eteenpäin. Tästäkin selviämme yhdessä.