Soitot yli 80-vuotiaille jatkuvat Janakkalassa

24.11.2020 11.49

Janakkalan kunnan ja seurakunnan yhteisen puhelinkampanjan toinen kierros toteutetaan joulukuussa. Kampanjan aikana kunnan kaikille yli 80-vuotiaille yritetään soittaa ja vaihtaa kuulumisia sekä keskustella erilaisista janakkalalaisille ikäihmisille suunnatuista palveluista koronapandemian aikana. Soittajina on sekä kunnan että seurakunnan työntekijöitä.

Ikäihmisille soitetaan arkipäivisin klo 9-18. Soittajat eivät koskaan kysy henkilötunnusta, pankkitunnuksia tai muita henkilökohtaisia tunnistetietoja. Soitot tulevat numeroista, jotka ovat muotoa 044 7656 XXX tai 03 6801 XXX.

Kohderyhmästä, joka on noin 1100 henkilöä, tavoitettiin keväällä yli 70 % . Puheluun jätti vastaamatta alle 10 %. Noin viidennekselle ei löydetty puhelinnumeroa. Heistä moni asuu asumispalveluyksikössä tai vanhainkodissa. Jos puhelua ei kevään aikana tullut, mutta nyt olisi mukava keskustella, kannattaa itse soittaa pastori Henri Koskiselle, puh. 044 7656 963.

Toinen kierros halutaan toteuttaa, koska koronatilanne jatkuu ja ensimmäiseltä soittokierrokselta saatu palaute oli varsin positiivista. Moni puhelun saaneista myös toivoi uutta yhteydenottoa.