Villasukat tuntemattomalle merenkulkijalle -projekti

9.10.2020 11.56

Onko sinulla villasukkia kudottuna yli oman tarpeen? Syyhyäkö sormet kutimille, mutta et tiedä kenelle villasukat toimittaisi? Osallistu seurakunnan ja Suomen Merimieskirkon projektiin ”Villasukat tuntemattomalle merenkulkijalle”.

Kudo villasukat (koot 38-40 tai 40-44) ja toimita ne viimeistään 16.11. lähetyssihteeri Taijalle.

Sukat paketoidaan yhdessä maanantaina 16.11 klo 16 alkaen Turengin seurakuntakeskuksessa.

Keskiviikkona 18.11 klo 18 Merimieskirkon yhteyspäällikkö Jaakko Laasio saapuu Turengin seurakuntakeskukseen kertomaan Merimieskirkosta ja sukat siunataan matkaan merenkulkijoille.

Villasukat on odotettu lahja jouluna merenkulkijoiden keskuudessa! Villasukat on lahja, joka lämmittää sydäntä ja jalkoja!