Uutislistaukseen

Yhden vanhemman perheiden syksy starttaa Rantalahdessa

11.8.2020 13.34

Keskiviikkona 26.8. klo 17-20 on Leirikeskus Rantalahdessa Yhden vanhemman perheiden syyskauden startti. Tilaisuus alkaa ruokailulla ja sen jälkeen ohjelmassa on pihaleikkejä ja mahdollisuus saunomiseen sekä uimiseen. Tarjolla on nuotiolettuja  ja halutessaan voi ottaa omia makkaroita mukaan.

Tilaisuuteen pitää ilmoittautua 19.8. mennessä paivi.harju@evl.fi tai tiina.alakoski@evl.fi. Ilmoittautuessa pitää mainita ruoka-aineallergiat ja kuinka monta henkilöä on tulossa.

Tilaisuus on tarkoitettu ryhmässä aikaisemmin käyneille sekä asiasta kiinnostuneille. Kokoontumiset jatkuvat aina kuukauden ensimmäisenä maanantaina Turengin seurakuntakeskuksessa.

Tuolloin klo 17.30-18 on tarjolla maksuton keittoruoka ja loppuaika 19.30 saakka vietetään ohjelman parissa. Lastenhoito on järjestetty syys-, loka- ja marraskuun kokoontumisissa. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita.  Mukana illoissa ovat diakoni Päivi Harju ja perhetyönohjaaja Tiina Alakoski.

Yhden vanhemman perheiden toiminta on matalan kynnyksen vertaistukiryhmä ja se on tarkoitettu koko perheelle. Välillä vietetään iltaa yhdessä ja välillä on järjestetty lastenhoito, jotta aikuiset voivat keskustella ilman pienten korvien läsnäoloa.

Kokoontumisissa voidaan jakaa niin arjen ilot kuin surutkin, sillä jokainen on omalla matkallaan omassa vaiheessa. Ryhmästä voi myös löytää uusia ystäviä, joiden kanssa on helpompi miettiä ja jakaa yhden vanhemman perheen arkeen liittyviä asioita.

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja antaa Tiina Alakoski, puh. 044 7656 971, tiina.alakoski@evl.fi.