Vauva- ja perhekerhot jatkuvat taas

11.8.2020 13.02

Janakkalan seurakunnan perhekerhot starttaavat ensi viikolla (34). Perhekerhot kokoontuvat tiistaisin klo 10-12 Turengin seurakuntakeskuksessa ja torstaisin klo 10-12 Tervakosken seurakuntakeskuksessa. Perhekerho on avoin kaikille äideille, isille, mummoille, vaareilla ja lapsille. Kerhossa tarjoutuu mahdollisuus yhdessäoloon ja virkistäytymiseen samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Useimmiten kerho aloitetaan yhteisellä hartaushetkellä, jonka jälkeen on laulua, loruttelua, askartelua tai muuta yhteistä puuhastelua. Kerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu, sinne ei tarvitse ilmoittautua ja toiminta on maksutonta.

Vauvakerhot kokoontuvat tiistaisin klo 13-15 Turengin seurakuntakeskuksessa ja torstaisin klo 13-15 Tervakosken seurakuntakeskuksen nuorisotilassa, johon käynti on yläpihan kautta. Vauvakerho on vanhempien ja alle 1-vuotiaiden vauvojen avoin kohtaamispaikka, jossa voidaan jakaa ajatuksia vanhemmuudesta sekä viettää hetkiä lorutellen, sylitellen, hiljentyen ja lastenlauluja laulaen. Myös vauvakerho on maksuton ja sinne ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätietoja vauva- ja perhekerhoista antaa perhetyönohjaaja Tiina Alakoski, puh. 044 7656 971.