Ruoka-avun jakopaikat muuttuvat 14.5. alkaen

7.5.2020 15.24

Lähiopetus kouluilla jatkuu ja sen myötä paikallisten kauppojen lahjoittaman ylijäämäruoan jakopaikat muuttuvat. Torstaista 14.5. alkaen lahjoitusruokaa on saatavilla tiistaisin ja torstaisin klo 10-11 Turengissa kirkon ja päiväkerhotilan välisessä katoksessa (Juttilantie 2) ja Tervakoskella Seuratalon pääoven katoksessa (Seuranaukio 3).

Helatorstaina 21.5. jakoa ei ole.

Ruokaa jaetaan jonotusperiaatteella se määrä, mitä lahjoituksena on saatu. Ruoan hakijalla pitää olla mukana oma kassi. Jonottaessa turvaväli on noin kaksi metriä. Sairaana tai karanteenissa olevat eivät saa tulla ruokaa noutamaan.

Ruoka-apu on tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville, henkilö- ja tulotietoja ei kysytä. Ruoka-avun jakelua ovat järjestämässä Janakkalan kunnan työntekijät sekä Janakkalan seurakunnan vapaaehtoiset.

Lisätietoja asiasta antaa Jaana Koski, puh. 03 680 1670, jaana.koski@janakkala.fi.