Seurakunnan kauppa-asiointipalvelu käynnistyi

16.4.2020 14.55

Janakkalan seurakunta on aloittanut kauppa-asiointipalvelun riskiryhmiin kuuluville ja yli 70-vuotiaille. Palvelu toimii näin:

• Soita diakonipappi Tarmo Halttuselle tai diakoni Päivi Harjulle.
  • Kerro heille, että tarvitset kauppa-apua ja puhelinnumerosi (numerosi välitetään seurakunnan työntekijöistä muodostuvaan palvelurinkiin, josta soitetaan sinulle).
  • Tee tarkka ostoslista valmiiksi.
  • Kun sinulle soitetaan, sovitaan muun muassa koska ja mistä kaupassa kävijä hakee ostoslistan ja asioinnissa käytettävän käteisen rahan.
  • Huom! muita maksuvälineitä kuin käteistä rahaa ei voi käyttää. Palvelu on maksuton.
  • Kaupassakäynti pyritään toteuttamaan viimeistään kahden arkipäivän päästä yhteydenotosta.

Lisätiedot ja yhteydenotot: Tarmo Halttunen, puh. 044 7656 965 ja Päivi Harju, puh. 044 7656 984.