Sämpylämessut jatkuvat Pyhän Laurin kirkossa

7.1.2020 12.26

Sämpylöitä korissa

Viime vuonna suosituksi tullut sämpylämessu järjestetään taas torstaina 16.1. Pyhän Laurin kirkossa.

Klo 18 alkava messu on nuorekas, rento, kolmen vartin iltamessu koko perheelle. Kirkon etuosassa on lapsille leikkipaikka ja mukana on seurakunnan nuorten bändi.

Messun jälkeen kirkossa on tarjolla sämpylät ja iltatee. Kirkkoon ovat tervetulleita kaikki seurakuntalaiset.

Messun jälkeen on Rantalahden Torpalla jatkot nuorille. Jatkoilla on vaihtelevasti pelailua, askartelua ja muuta kivaa tekemistä – kuitenkin aina yhdessäoloa ja hyvää tunnelmaa.

Maaliskuun sämpylämessu on lisäksi pullamessu. Tuolloin nuoret leipovat Yhteisvastuun hyväksi pullaa messun jälkeen nautittavaksi ja kotiin vietäväksi. Tarjolla on tuttuun tapaan maksutta sämpylöitä ja teetä.

Pyhän Laurin kirkossa sämpylämessu torstaisin klo 18:  16.1., 13.2., 12.3. ja 7.5. sekä poikkeuksellisesti ke 8.4.

Lisätietoja asiasta antaa pastori Petra Niemi, puh. 044 7656 961, petra.niemi@evl.fi.