Piispantarkastus huipentuu piispanmessuun

9.1.2020 10.29

Kuvaaja Jussi Valkeajoki 2019_XL.jpg

Vuosi sitten tammikuussa alkanut seurakunnan piispantarkastusprosessi on loppusuoralla ja piispa Matti Repo vierailee Janakkalassa heti loppiaisen jälkeen 10.-12.1.2020.

Perjantaina 10.1. hän muun muassa tutustuu maaseudun elämään, vierailee Tanttalan koulussa, tapaa Janakkalan kunnan johtoryhmän sekä osallistuu nuorille suunnattuun PiispaSpecial -iltaan Tapaamispaikka Ilonassa klo 18-20.30.

Lauantaiaamupäivän 11.1. piispa Repo viettää seurakunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden kanssa. Iltapäivällä hän on mukana osallisuusfoorumeilla Turengin kirjaston aulassa klo 13-14 keskustelemassa yhteisöllisyyden teemoista ja Tervakosken seurakuntakeskuksessa klo 15-16, jossa aiheina ovat vapaaehtoisuus, osallisuus ja yhteisöllisyys.

Foorumeilla on mukana myös seurakunnan työntekijöitä ja luottamushenkilöitä. Ne ovat vapaamuotoisia ja kaikille avoimia, eli paikalle voi saapua ja lähteä pois oman aikataulun mukaan.

Piispantarkastus huipentuu sunnuntaina 12.1. klo 10 Pyhän Laurin kirkossa järjestettävään piispanmessuun. Sen jälkeen on kaikille avoin lounas ja piispantarkastuksen päätös Leirikeskus Rantalahdessa.