Tervakosken S-Marketin ja seurakunnan joulukeräykset tuovat helpotusta vähävaraisten jouluun

2.12.2019 10.49

Tervakosken S-Marketissa on joulukuussa kaksi keräystä, joiden annin Janakkalan seurakunta toimittaa vähävaraisille joulun alla.

Joulukuun 15. päivään saakka on kaupassa joulukuusi, jossa on pakettikortteja, joihin on kirjoitettu lapsen sukupuoli ja ikä. Lahjoittaja ottaa pakettikortin kuusesta, ostaa lapselle lahjan ja tuo lahjan sekä pakettikortin lahjakassissa S-Marketiin. Lahjoja ei saa paketoida.

Lauantaina 14.12. klo 10-15 on S-Marketissa Hyvän mielen joulukeräys. Keräykseen voi osallistua ostamalla huoneenlämmössä pitkään säilyviä elintarvikkeita tai erilaisia hygieniatuotteita. Tuotteet kerätään seurakunnan ostoskärryyn kassojen vieressä.

Lisätietoja keräyksistä antaa diakoniatyöntekijä Lotta Törmänen, puh. 044 7656 982, lotta.tormanen@evl.fi.