1. adventtina lauletaan hoosiannaa, nautitaan adventtipuuroa ja haetaan kastelehdet kirkosta

25.11.2019 10.53

adventtikaari_M.jpg

Sunnuntaina on 1. adventti ja Janakkalan seurakunta kutsuu väkeä laulamaan hoosiannaa, nauttimaan adventtipuurosta, noutamaan kastelehtiä kirkosta sekä aloittamaan joulun odotusta.

Pyhän Laurin kirkossa on klo 10 messu. Messussa on hoosiannaa laulamassa myös kirkkokuoro ja lapsille on saarna sakastissa. Eurolla kirkkoon! –kuljetus kerää messuväen klo 9 Turengin linja-auto-
asemalta, Kiipulasta, klo 9.15 Leppäkoski, klo 9.30 Tervakosken linja-autoasemalta, Kirkkotieltä, 130-tieltä ja Hakoistentieltä. Messun jälkeen on tarjolla adventtipuuroa Tarinmaan seurakuntatalolla.

Samaiselle adventtipuurolle kutsutaan kasteperheitä jo klo 11 alkaen. Puuron jälkeen on vauvakirkkohetki klo 12 Pyhän Laurin kirkossa. Kirkkohetkessä perheet, joissa on viime vuoden 1. adventin jälkeen eli joulukuussa 2018 – marraskuussa 2019 kastettu lapsi, saavat kastepuusta oman kastepuulehden muistoksi. Kastepuulehden voi myös noutaa Turengin seurakuntatoimistosta 3.12. alkaen ma-pe klo 9-15.