Jouluvaloja ja sämpylöitä messussa

29.10.2019 12.45

Jouluvalot kuusen havujen joukossa.

Marraskuun sämpylämessua vietetään torstaina 7.11. klo 18 Pyhän Laurin kirkossa jo varsin jouluisissa tunnelmissa, sillä kirkko on sisältä valaistu jouluvaloilla.

Sämpylämessu on nuorekas, rento kolmen vartin iltamessu Pyhän Laurin kirkossa. Mukana on nuorten bändi ja kirkon etuosassa on lapsille leikkipaikka. Messun jälkeen kirkossa on tarjolla sämpylöitä ja iltateetä.

Idea jouluvaloista kirkossa tuli seurakunnan nuorisotyössä työkokeilijana olevalta Sanni Toivoselta.
– Pidän jouluvaloista tosi paljon. Ne luovat tunnelmaa ja aloin miettiä, että jouluvalot näyttäisivät tosi hienolta myös Pyhän Laurin kirkossa, Sanni pohtii.

Nuorisotyössä ideaan tartuttiin innolla. Jouluvaloja on jo saatu lainaan jonkin verran, mutta lisää tarvitaan vielä. Jos sinulta liikenee lainaan jouluvaloja, voit ottaa yhteyttä Sanniin, puh. 044 7656 994.