Ilmoittaudu mukaan: Ripari recap – kertausripari aikuisille

1.10.2019 08.51

Seurakuntalaisten pitkäaikaista toivetta on kuultu ja 18.-20.10. järjestetään Leirikeskus Rantalahdessa kertausripari aikuisille.

Leiri alkaa perjantaina klo 17 majoittumisella sekä yhteisellä illallisella. Ohjelmassa on muun muassa työskentelyä, yhteistä oloa ulkona sekä leirinuotiolla, saunomista: kaikkea juuri sitä, mitä riparilla kuuluu tehdä. Leiri päättyy sunnuntaina iltapäivällä.

–Viikonlopun aikana pohditaan aikuista uskoa, kasvua kristittynä ja palautetaan mieliin kristillisen uskon perusteita. Emme odota osallistujilta erityistä perehtyneisyyttä uskonasioihin, osallistua voivat niin uskovat kuin etsijät, kertoo ripariviikonlopun pappina toimiva Henri Koskinen.

Viikonloppu on tarkoitettu kaikille työikäisille riippumatta siitä, onko juuri nyt työelämässä. Leiri maksaa 80 euroa Janakkalan seurakunnan jäsenille ja mukaan ilmoittaudutaan tästä 16.9.-10.10. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu viikolla!

Leiri on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi!