Matka Pilistvereen Viroon

13.6.2019 13.09

Pälkäneen seurakunta järjestää matkan Pilistvereen Viroon. Myös Turengin srk-keskuksesta pääsee kyytiin! Ilmoittaudu mukaan 30.6. mennessä! Matkan aikana majoitutaan paikallisessa leirikeskuksessa, jossa myös suomalaiset seurakunnat pitävät rippileirejä.

TERVETULOA PÄLKÄNEEN SEURAKUNNAN MATKALLE PILISTVEREN YSTÄVYYSSEURAKUNTAAN VIROON 23.-26.8.2019!

Meno 23.8.2019 klo 10.30 Tallink Megastar, aamupala
Paluu 26.8.2019 klo 16.30 Tallink Star, buffetlounas

Bussikuljetus Luopioinen-Pälkäne-Pilistvere-Pälkäne-Luopioinen, bussin tarkka aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

HINTA 350 €, sisältäen kuljetukset, ruuat ja kohdevierailut.

Ilmoittautumiset p. 0407120560 tai palkane.srk@evl.fi 30.6. mennessä.

Perjantaina kohteenamme on Kuremäen luostari, joka on Moskovan patriarkaatin alaisuudessa toimiva nunnaluostari Itä-Virossa. Illaksi pääsemme Pilistveren seurakunnan leirikeskukseen, jossa odottaa iltapala ja saunat.

Lauantaina aiheena on puutarhat. Vierailemme Tarton yliopiston kasvitieteellisessa puutarhassa, joka on toiminut samassa paikassa jo yli 200 vuotta.
Tutustumme ALeCoq tehtaan olutmuseoon.
Vierailemme Juhani Puukoolin kauppapuutarhalla, josta voi hankkia omaan puutarhaan ihanuuksia.

Sunnuntaina nautimme mukavan hitaasta aamusta ja käymme paikallisen seurakunnan kanssa jumalanpalveluksessa Pilistveren keskiaikaisessa kirkossa. Iltapäivällä vierailemme Põltsamaalla. Tutustumme Põltsamaan Nigulisten kirkkoon ja Felixin tehtaanmyymälään.

Maanantaina onkin kotiinlähdön aika. Lähdemme aamupalan jälkeen Pilistverestä. Tallinnassa on mahdollisuus käydä joko Karnaluks-käsityötarviketukussa tai Chocolala suklaakaupassa ja suklaamuseossa. Paluumatkalla meille on varattu päivällisbuffetti.