Juhannusjuhla Rantalahdessa

10.6.2019 15.15

Juhannuskokko loimuaa Rantalahdessa.

Janakkalan seurakunta järjestää juhannusjuhlan Leirikeskus Rantalahdessa (Rantalahdentie 70, Janakkala) juhannusaattona 21.6. klo 18.

Ohjelmassa on muun muassa lipunnosto, hartaus ja yhteislaulua sekä yksinlaulua, jota esittää Kai Rahkonen. Tänä vuonna myös lapsille on omaa ohjelmaa, keppihevos- ja temppuradat. Tarjolla on kahvia, teetä, mehua, pullaa ja makkaraa, joista vapaaehtoinen maksu lähetystyön hyväksi. Rannassa syttyy kokko säävarauksella noin klo 19. Seurakunnasta mukana ovat pastori Petra Niemi ja kanttori Tapio Mäenpää.

Tilaisuuteen järjestetään bussikuljetus, jonka reitti on: Turengin linja-autoasema klo 17.10, Kiipula, Leppäkoski klo 17.25, Tervakosken linja-autoasema klo 17.40, Kirkkotie, 130-tie, Hakoistentie, Rantalahti. Kyyti kotiinpäin lähtee klo 19.30-20 juhannuskokon jälkeen.  Meno-paluu maksaa 10 euroa, alle 12 v ilmaiseksi.