Uutislistaukseen

EU-ruokaa on taas saatavilla

Diakonia tiedottaa ruoka-avusta ja Ojatuvan kesästä

24.5.2019 12.00

Seurakunnasta on taas saatavilla maksutonta EU-ruokaa. Ruokaa voi noutaa kerran kuussa varaamalla etukäteen ajan diakoniatoimistoon Turenkiin tai Tervakoskelle. Ruokaa jaetaan perhekoko huomioiden ja hakijan henkilöllisyys tarkistetaan. Hakijaa pyydetään ottamaan oma kassi mukaan.

Tervakosken ruoka-apu uudistuu 3.6. alkaen. Lahjoitusruokaa on jatkossa saatavilla ajanvarauksella. Valikoima monipuolistuu ja jaossa on EU-ruoan lisäksi ruokaa diakonian ruokapankista. Ruokapankki perustuu lahjoituksiin. Jos haluat auttaa vähävaraisia lähimmäisiä ja lahjoittaa huoneenlämmössä pitkään säilyviä elintarvikkeita, hygieniatuotteita tai pesuaineita, ota yhteyttä Tervakosken diakoniatyöntekijään.

Päivätoimintakeskus Ojatupa on suljettu kesä-heinäkuussa, mutta siellä järjestetään kesäkuussa lahjoitusruoan jakelu maanantaisin ja tiistaisin klo 9.30 ja torstaisin klo 11. Remontin vuoksi jakelu on samoina ajankohtina heinäkuun ajan viereisen AA-kerhon tiloissa.

Poukapirtin kesäpäivä Ojatuvan asiakkaille järjestetään torstaisin 4.7., 18.7. ja 1.8. klo 9.30-16. Poukapirtille lähdetään kimppakyydein Ojatuvan pihalta klo 9. Päivän mittaan saunotaan ja uidaan sekä tarjolla on pientä purtavaa.

1.8. alkaen Ojatupa jatkaa normaalein aukioloajoin ja tutulla toiminnalla remontoiduissa tiloissa.

 

lisätietoja ja ajanvaraukset:

Turenki: Päivi Harju, puh. 044 7656 984
Turenki, Ojatupa: Tiina Peltola puh. 044 7656 953
Tervakoski: Lotta Törmänen puh. 044 7656 982

etunimi.sukunimi@evl.fi