Helafestivaalissa lauletaan, syödään ja juhlitaan

20.5.2019 13.53

Ulkoilma-alttari Turengin torilla 2017

Janakkalan seurakunta juhlistaa helatorstaita 30.5. järjestämällä Turengin seurakuntakeskuksen sisäpihalla koko perheen helafestivaalin.

Tilaisuus alkaa klo 10 kansanlaulukirkolla. Sen jälkeen tarjolla on maksuton keittolounas. Ohjelma alkaa klo 12 ja esiintyjinä on mm. Mokkoloora-yhtye ja kirkkokuoro. Lapsille rakennetaan keppihevosrata sekä touhupiste ja kaikelle kansalle on tarjolla myös pihapelejä. Tilaisuuden päätteeksi noin klo 14 juodaan iltapäiväkahvit.

Paikalla on runsaasti seurakunnan henkilökuntaa seurakuntalaisia tapaamassa. Tilaisuuteen on myös ”festarikyyti”, jonka reitti on Pyhän Laurin kirkko klo 9.10, 130-tie, Tervakosken linja-autoasema klo 9.20, Leppäkoski klo 9.30, Kiipula klo 9.40. Paluulähtö on kahvien jälkeen noin klo 14.30 ja menopaluu maksaa yhden euron.