Kristel Muru-Tanila valittiin talouspäälliköksi

14.5.2019 20.20

Kristel Muru-Tanila

Hallintotieteiden maisteri Kristel Muru-Tanila on valittu Janakkalan seurakunnan talouspäällikön virkaan. Hän aloittaa tehtävässään kesän aikana.

Pälkäneellä asuva 44-vuotias Kristel Muru-Tanila on toiminut Pälkäneen seurakunnan talouspäällikkönä vuodesta 2012. Sitä ennen hän on työskennellyt Pälkäneen seurakunnassa ja Kirkkonummen seurakuntayhtymässä talouden ja hallinnon erilaisissa työtehtävissä.

Talouspäällikkö on seurakunnan toinen johtava viranhaltija ja johtoryhmän jäsen, joka vastaa taloudesta, henkilöstöhallinnosta ja tukitoiminnoista (hautaustoimi, kiinteistöt, keittiötoimi) sekä niiden kehittämisestä. Hän toimii myös Hilda-Pauliina -säätiön asiamiehenä ja seurakunnan työsuojelupäällikkönä, palkka-asiamiehenä sekä it-vastuuhenkilönä.

Nykyinen talouspäällikkö Arja Virtanen jää eläkkeelle 1.8. Hakijoita oli 21, joista kirkkoneuvosto haastatteli neljää ja lähetti kolme soveltuvuusarviointiin. Kirkkoneuvosto valitsi Muru-Tanilan  virkaan tiistain 14.5. kokouksessa.