Konsertteja Yhteisvastuun hyväksi

26.3.2019 15.54

teksti-sydän-iso_S.png

Janakkalan seurakunta järjestää kolmen Yhteisvastuu-konsertin sarjan. Konsertteihin on vapaa pääsy, mutta niissä voi osallistua Yhteisvastuu-keräykseen.

Konserttisarjan avaa sunnuntaina 31.3. klo 15 Pyhän Laurin kirkossa ”Elämästä laulan - Seija ja Pertti Puusaari”. Luvassa on Hilja Aaltosen sanoituksia ja vanhaa bluesia.

Torstaina 4.4. klo 18.30 Turengin kirkossa kajahtaa nuorikevätrock# eli rock-klassikoita, ikipunaisia veisuja, pizzaa ja passimerkintöjä.

Sunnuntaina 7.4. klo 19.30 Pyhän Laurin kirkossa taasen on Reissulaulujen ilta. Trio Hanna, Petri & Pekka musisoi ja laulujen mukana kuljetaan tutuilla ja myös tuntemattomilla poluilla. Tie vie mennessään joskus oudonkin maiseman halki, mutta perille kuitenkin päästään - kotiin.