Matkalauluja ja tarinoita Tansaniasta

26.10.2018 12.38

Hanna, Kimmo ja tansanialaisia opiskelijoita

Mahtuuko 9-hengen bussiin kolmekymmentä henkeä ja muutama kana? Mitä ovat soinnut yy-kaa-koo? Keitä ovat Ruut ja Sara, ja mitä ihmettä Hemmo tekee saunassa?

Musiikinopettajat Hanna Martikainen ja Kimmo Tapanainen kertovat sunnuntaina 4.11. klo 15 Turengin seurakuntakeskuksessa kuvin, tarinoin ja uusien matkalaulujen kautta ystävällisistä ihmisistä, merkillisistä kellonajoista, luovasta liikennekäyttäytymisestä, kotipihan apinoista ja monista muista jännittävistä arkisista asioista, joita he kohtasivat lukuvuoden 2017-2018 aikana toimiessaan opettajina Tansaniassa Makumiran yliopistossa.

Hanna ja Kimmo olivat Tansaniassa Suomen Lähetysseuran vapaaehtoistyöntekijöinä, Felm Volunteereina. Felm Volunteer -ohjelma on osa Suomen Lähetysseuran ulkomaantyötä. Felm Volunteerit toimivat yhteistyökirkkojen ja -järjestöjen erilaisissa tuki- ja asiantuntijatehtävissä 2-12 kuukauden ajan.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton ja siellä myös lauletaan yhdessä.

Matkalauluja ja tarinoita Tansaniasta
4.11.2018 klo 15 Turengin seurakuntakeskuksessa