Kunnan ja seurakunnan yhteistyö: lapsikammari

24.8.2018 10.39

lapsikammari_THUMB.jpg

Lapsikammari on ensisijaisesti tarkoitettu terveyskeskuksessa asioivien huoltajien lapsille, mutta avoin myös muun syyn takia hoitopaikkaa tarvitseville.

Lapsikammarissa Turengin terveysasemalla perhekeskuksen monitoimitilassa hoidetaan lapsia sillä aikaa, kun huoltajat asioivat esim. terveysasemalla tai tarvitsevat aikaa johonkin muuhun asiaan.

Huoltaja, kerro terveysasemalla aikaa varatessasi, että tarvitset lapselle hoitoa vastaanoton/asiointisi ajaksi ja sen vuoksi ajan * tietylle (ks. päivät alla) maanantaille klo 13:30-16 välisenä aikana. Lapsi/lapset ilmoitettava etukäteen (ks. ohjeet alla).

Huomioi seuraavat asiat:

• yli 1 -vuotiaille (1-3 -vuotiaita enintään 3 yhtä aikaa)
  • enintään 8 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä
  • vauvat voivat erillisen sopimuksen mukaan olla lyhyen aikaa hoidossa
  • huoltaja huolehtii lapsen tarvitsemat juomat, eväät ja vaihtovaatteet mukaan
  • järjestäjä Janakkalan seurakunta
  • yhteyshenkilö Sirpa Heikka, lapsityönohjaaja, Janakkalan seurakunta 044 7656970

Lapsikammarit syksyllä 2018:

10.9., 24.9., 8.10., 22.10., 5.11., 19.11., 3.12., 17.12.