Uutislistaukseen

Hiidenjoki Turengissa

Janakkala tutuksi -ilta

16.4.2018 14.52

Torstaina 26.4. klo 18 on Leirikeskus Rantalahdessa Janakkala tutuksi -ilta. Ilta on tarkoitettu niin Janakkalaan vasta muuttaneille, Janakkalassa mökkeileville kuin kunnassa jo pitkäänkin asuneille.

Illan järjestävät Janakkalan kunta, Janakkalan seurakunta ja Janakkalan Osuuspankki yhdessä. Ohjelmassa on ensin rento kahvitilaisuus leirikeskuksessa. Alle kouluikäisille osallistujille on lapsiparkki ja kivaa ohjattua tekemistä. Illan päättää reilun tunnin opastettu kiertoajelu ympäri Janakkalaa. Opastuksesta vastaa kunnan kulttuurituottaja Anna-Milla Vainio, joka työuransa varrella on toiminut myös matkaoppaana. 

 

Kuntaan muuttaneita on ennenkin kutsuttu koolle niin kunnan kuin pankin toimesta muun muassa paikallisen kesäteatterin näytökseen. Edellisestä tilaisuudesta on nyt kuitenkin kulunut jo muutamia vuosia. Kunnan, seurakunnan ja pankin yhteistyössä tilaisuus järjestetään ensimmäistä kertaa.

 

Tilaisuus on otettu erittäin positiivisesti vastaan ja sinne on ilmoittautunut jo nelisenkymmentä henkilöä. Jos innostuit, vielä  mahtuu mukaan ilmoittautumalla 23.4. mennessä netissä www.janakkala.fi/tutuksi