Eloa ja valoa -leiri eläkeikäisille 13.-15.8. Rantalahden leirikeskuksessa

Kesäinen maisema Rantalahden kappelin isosta ikkunasta

Leirillä voi liikkua, ulkoilla, saunoa ja uida. Leirin aikana käydään Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa ja pidetään hartaushetkiä leirikeskuksessa.

• Majoittumiset pääsääntöisesti 3 hengen huoneissa, joissa on oma WC.
  • Janakkalan ja Hämeenlinna-Vanajan yhteisellä leirillä  työntekijöinä diakoniatyöntekijät Lauri Nurmi, Elisa Peltonen ja Seija Puusaari Hämeenlinna-Vanajan seurakunnasta ja Ritva Voivala Janakkalan seurakunnasta.
  • Leirin hinta 50 €/hlö sisältää kuljetuksen ja täyshoidon. Maksuun voi hakea vapautusta diakoniatyöntekijältä. Kuljetusaikataulu ilmoitetaan kuljetusta tarvitseville.
  • Ilmoittautuminen 26.7. klo 12 mennessä omaan seurakuntaan:
    • Janakkalan seurakuntatoimisto maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-13. puh. 03 656 950 tai tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
    • Hämeenlinna-Vanajan diakoniakeskus maanantaisin, tiistaisin, torstaisin japerjantaisin klo 9-12. puh. 040 804 9350.
  • Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa kerrotaan yksityiskohtia.

Tervetuloa mukaan!

Ritva Voivala
Ritva Voivala
diakoniatyöntekijä

Työskentelen Janakkalan seurakunnassa vanhustyön kolmivuotisessa kehittämisprojektissa 2023-2025.

Projektin tavoitteena on:

• Vanhusten kohtaaminen
  • Vanhusten yksinäisyyden vähentäminen
  • Vanhuksien hyvinvointia lisäävän vapaaehtoistyön kehittäminen ja koordinointi
  • Vanhusten hengellisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen
  • Yhteydenpito ja yhteistyö paikkakunnan vanhustyöhön liittyvien toimijoiden kanssa, mukaan lukien järjestöt ja yhdistykset

Onko sinulla kehitysideoita?
Tehdäänkö yhteistyötä?