Retki Muistimessuun Riihimäelle

Teemme tiistaina 12.3. retken Muistimessuun Riihimäelle. Messu on tarkoitettu muistisairaille ja heidän läheisilleen. Retken hinta on 10 euroa, johon kuuluu kuljetus ja kahvit.

Ilmoittautuminen seurakuntatoimistoon, puh. 03 656 950 26.2. klo 13 mennessä. Retki toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 10.

Lähtö Turengin seurakuntakeskukselta klo 12.30, josta ajetaan Tervakosken kautta Riihimäelle. Messu alkaa klo 13.30 jonka jälkeen kirkkokahvit. Paluu takaisin lähtee noin klo 15.15.

Ritva Voivala
Ritva Voivala
diakoniatyöntekijä

Työskentelen Janakkalan seurakunnassa vanhustyön kolmivuotisessa kehittämisprojektissa 2023-2025.

Projektin tavoitteena on:

• Vanhusten kohtaaminen
  • Vanhusten yksinäisyyden vähentäminen
  • Vanhuksien hyvinvointia lisäävän vapaaehtoistyön kehittäminen ja koordinointi
  • Vanhusten hengellisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen
  • Yhteydenpito ja yhteistyö paikkakunnan vanhustyöhön liittyvien toimijoiden kanssa, mukaan lukien järjestöt ja yhdistykset

Onko sinulla kehitysideoita?
Tehdäänkö yhteistyötä?