Uutislistaukseen

Nimikkolähetti Anna Vähäkangas vierailulla Janakkalassa

Anna Vähäkangas vierailee seurakunnassa 23.-28.3.

Anna_Vähäkangas.jpg

Torstaina 23.3. hän vierailee Lähetyskahvila Toivossa Turengissa, ensin klo 10-12 Toivon Torstaissa ja sitten klo 13-14.30 Turengin lähetyspiirissä.

Perjantaina 24.3. klo 10-12 Anna on mukana kirjallisuuspiirissä Tervakosken seurakuntakeskuksessa. Anna esittelee Mirja Ronningin kirjan Jerusalemista maailman ääriin: Raamattukodin ihme. Raamattukodin historian ja toiminnan lisäksi kirja kertoo siitä, miten alkukielen ja Raamatun maan tuntemus auttavat Raamatun kääntämisessä. Raamattukoti on Anna Vähäkankaalle tuttu muutenkin kuin kirjasta, sillä hän on ollut Raamattukodilla vapaaehtoisena.

Lauantaina 25.3. ja sunnuntaina 26.3. Anna vierailee seurakunnan lasten leireillä leirikeskus Rantalahdessa. Lisäksi hän saarnaa sunnuntaina klo 10 messussa Pyhän Laurin kirkossa. 

Maanantaina 27.3. Anna on mukana klo 8 alkavilla miesten aamukahveilla Lähetyskahvila Toivossa ja tiistaina 28.3. klo 13-14.30 Lähetysompeluseurassa Tervakosken seurakuntakeskuksessa.

Janakkala-viikon aikana hän myös vierailee Janakkalan lukion ja Turengin yhteiskoulun uskonnontunneilla.

Tervakoskella lapsuutensa ja nuoruutensa viettänyt Anna Vähäkangas tekee nykyisin raamatunkäännös- ja kielenkehitystyötä Etiopiassa puhuttavien kielten parissa Suomesta käsin. Hän tutkii niitä kieliä, joille Raamattua käännetään, ja avustaa käännösprojekteissa. Etiopiassa puhuttavien yli 80 kielen tutkimisessa riittää työtä, sillä vain noin puolelle niistä on käännetty vähintään Uusi testamentti eikä kaikkia kieliä vielä edes kirjoiteta. Anna on Kansanlähetyksen, Wycliffe Raamatunkääntäjien ja Lähetysyhdistys Rauhan Sanan yhteislähetti.

15.3.2023 13.38