Hiljaisuuden jooga® alkaa Turengissa

Turengin kirkossa on helmi-maaliskuussa mahdollisuus tutustua Hiljaisuuden joogaan®.

ovi_pienennetty.jpg

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen, rentouttava ja voimaannuttava harjoituskokonaisuus, joka on kuin miniretriitti. Harjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen, joka nousee kristillisestä traditiosta. Hiljaisuuden jooga® on rekisteröity joogalaji, jonka on kehittänyt sairaalapappi, joogaopettaja ja retriitinohjaaja Heli Harjunpää.

Joogaan pukeudutaan mukavasti ja lämpimästi.
–Ota mukaan oma jooga- tai jumppamatto, vesipullo ja halutessasi viltti/villasukat rentoutumishetkeä varten, joogaa ohjaava Tiina Alakoski vinkkaa.

Toisena ohjaajana toimii Taija Kivistö. Alakoski ja Kivistö suorittivat Hiljaisuuden jooga® -ohjaajakoulutuksen vuonna 2022.

Maksuttomaan kuuden kerran harjoituskokonaisuuteen on ilmoittautuminen 10.2. mennessä tästä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä
–Toivomme, että pystyt sitoutumaan kuuden kerran kokonaisuuteen. Mikäli et jonain kertana pääse, niin ilmoitathan siitä minulle, Tiina Alakoski toivoo.

Hiljaisuuden jooga® maanantaina 13.2., 20.2., 6.3., 13.3., 20.3. ja 27.3. klo 18-19.30 Turengin kirkossa.

Lisätietoja voi kysyä Tiina Alakoskelta, puh. 044 7656 971 tai tiina.alakoski@evl.fi.

18.1.2023 07.48