Uusi seurakuntapastori Ida Hellemaa Turengin seurakuntakeskuksen edustalla.

Ida Hellemaa aloittaa seurakuntapastorina

3.6.2022 14.31

Mari Ruuskan siirryttyä toisen seurakunnan palvelukseen määräaikaisena seurakuntapastorina aloittaa 15.6. Ida Hellemaa. Idan voi tavata kesän mittaan mm. jumalanpalveluksissa, toimituksissa ja rippikoulutyössä. Ida työskentelee Janakkalassa elokuun loppuun saakka.

"Hei! Olen Ida Hellemaa ja tulossa kesäksi Janakkalaan papiksi. Olen juuriltani hämeenlinnalainen, vaikka papin urani olenkin saanut aloittaa tasan kolme vuotta sitten Etelä-Pohjanmaalta.

Minusta papin työssä parasta on, kun saan kohdata elämän eri sävyjä ja kulkea hetken niissä mukana. Vapaa-ajalla viihdyn kovasti luonnossa ja ajattelen, että siellä voi kohdata hyvin Pyhän Jumalan. On mahtavaa päästä Janakkalan kauniisiin maisemiin kesäksi. Toivottavasti tavataan!"