Talvirippikoulun vetäjien yhteystiedot

Petra Ryynänen            Petri "Löde" Hurme               Karoliina Pehkonen

Pappi                            Nuorisotyönohjaaja               Nuorisotyönohjaaja

p. 044 765 6961            p. 044 7656979                      p. 044 7656977

sähköpostit etunimi.sukunimi@evl.fi

Talvirippikoulu

Tervehdys talviriparilainen!

Konsultoituaan Janakkalan terveysviranomaisia kirkkoherra on tehnyt päätöksen, että talvirippikoulun ajankohtaa muutetaan. Uusi ajankohta on pääsiäisenä ja sitä seuraavana viikonloppuna: 1-5.4. ja 9-11.4. Konfirmaatio pidetään 2.5. klo 10. Pyhän Laurin kirkossa.

Myös leiripaikka muuttuu. Leirijaksot pidetään Evolla, Evon Rauhassa. Evolla on hienot puitteet rippikoulun pitämiseen. Majoitus on 2-3 hengen huoneissa, kokoontumistiloja on sopivasti, ja käytössämme on huviloiden lisäksi myös eräliiteri, grillikatos ja rantasauna paljuineen. Ohjelmaan kuuluu myös elämysliikuntapäivä, jonka sisältöön nuoret pääsevät itse vaikuttamaan. Pyrimme viettämään mahdollisimman paljon aikaa ulkona, luonnosta nauttien. Seurakunta järjestää bussikuljetuksen kummallekin leirijaksolle.

Evolla on myös mahdollisuus jakaa ryhmä kahteen osaan, mikäli koronarajoitukset näin vielä huhtikuussa edellyttävät. Tarvittaessa pidämme siis suunniteltuna ajankohtana Evolla kaksi erillistä pienryhmärippileiriä.

Tulevat tapaamiset:

To 11.3.21 Tervakosken seurakuntatalo (Kirkkotie1) 18:00-19:30 Vanhempainilta ja ryhmän kolmas oma tapaaminen.

Toivoisimme jokaiselta nuorelta vanhempainiltaan yhden huoltajan, tai jos huoltaja on estynyt, niin jonkun muun lähipiirin aikuisen. Koska korona-ajan vuoksi joudumme tekemään leirillä poikkeusjärjestelyjä, olisi tärkeää päästä tapaamaan myös kotiväkeä ihan kasvotusten ennen leiriä. Tapaamisessa jaetaan myös rippileirin laskut ja täytetään turvallisuuteen liittyviä lomakkeita. Tämän vuoksi on äärimmäisen tärkeää, että pääsisitte paikalle. Tapaamisessa osallistujat jaetaan 10 hengen ryhmiin (5 aikuista ja 5 nuorta), ja tapaamisessa suosittelemme vahvasti maskin käyttöä sekä nuorille että aikuisille.

Leiri 1-5.4. ja 9-11.4. Evon Rauhassa.

Konfirmaatioharjoitus ja rippikoulukuvaus 29.4. klo 18-19.30. Pyhän Laurin kirkossa.

Su 2.5. klo 10.00 Konfirmaatio Pyhän Laurin kirkko

Rippikoulupassi

Rippikoulupassi tulee olla täynnä 11.3. viimeisessä tapaamisessa. Jos sinulla on kysyttävää passiin liittyen, soittele tai laita viestiä! Neuvomme mielellämme!

Olethan meihin yhteydessä, jos joku asia mietityttää. Kysyvä ei tieltä eksy!

Ripariterveisin ohjaajasi:

Petra Ryynänen            Petri "Löde" Hurme               Karoliina Pehkonen