Talvirippikoulun vetäjien yhteystiedot

Petri Löde Hurme

Janakkalan seurakunta

petri.hurme@evl.fi

Moikka moi ja tervetuloa mukaan rippikouluun!

Rippikouluryhmäksesi on varmistunut Talviripari helmi-maaliskuulla -23.

• Rippikoulun leirijakso pidetään Kuopion kupeessa Tuusniemellä Viitakon leirikeskuksessa lauantaista 25.2. lauantaihin 4.3.2023.
  • Konfirmaatio Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaina 19.3.2023. klo 10:00 alkavan messun yhteydessä.

Tämän ripariryhmän käytännön asioista vastaa nuorisotyönohjaaja Petri Löde Hurme, joka toimii myös leirin ohjelma- ja turvallisuusvastaavana työntekijänä. Rippikoulun muut ohjaajat ovat nuorisotyönohjaaja Karoliina Pehkonen sekä seurakuntapastori Markus Juutila.

Ripariin kuuluu paljon muutakin puuhaa kuin vain leirijakso. Tähän ennen leiriä tapahtuvaan seurakuntajaksoon kuuluu monia tapaamisia ja ne tulevat aika tiiviissä nipussa tässä vuodenvaihteen molemmin puolin, sillä koko paletti käydään läpi ennen leirille lähtöä. Sinun tulee olla paikalla kaikissa ryhmäsi tapaamissa, sillä ne ovat osa rippikoulua. Mikäli et pääse tapaamisiin, niin ilmoita siitä Lödelle ETUKÄTEEN. Tällöin saat ohjeet miten suoritat kyseiseen tapaamiseen liittyvät korvaavat tehtävät.

• Ryhmäsi ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 30.11.2022 klo 17:00 - 18:30 Turengin kirkolla (Juttilantie 2). Etsi seurakuntatalon lipputanko sisäpihalta niin olet jo aika lähellä oikeaa ovea.
  • Kauneimmat joululaulut tapahtuma lauantaina 17.12.2021 klo 16:00 – 17:00 Pyhän Laurin kirkossa (Hakoistentie 345). Paikalla ovat kaikki Janakkalan tämän vuoden ripariryhmät ja tapahtumassa istutaan ryhmittäin omissa sektoreissa.
  • Messu Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaina 8.1.2023 klo 10:00 ja sen jälkeen oman ryhmämme musa-zembalot kirkolla. Kotiin lähdetään viimeistään klo 12:30.
  • Sämpylämessu Pyhän Laurin kirkossa torstaina 19.1.2023 klo 18:00 – 19:00. Vähän toisenlainen messu rentsimmällä meiningillä.
  • Riparimessu sunnuntaina 22.1.2023 klo 10:00 – ~11:15 Pyhän Laurin kirkossa. Paikalla ovat kaikki Janakkalan tämän vuoden ripariryhmät ja tapahtumassa istutaan ryhmittäin omissa sektoreissa.
  • Konsertti keskiviikkona 1.2.2023 klo 18:00 – 19:00 Pyhän Laurin kirkossa. Lauteilla Juhani Tikkanen bändeineen. Paikalla ovat kaikki Janakkalan tämän vuoden ripariryhmät ja tapahtumassa istutaan ryhmittäin omissa sektoreissa.
  • Vanhempainilta (nuoret myös mukaan) keskiviikkona 15.2.2023 klo 18:00 – 19:30 Rantalahden leirikeskuksessa (Rantalahdentie 70). Täällä käydään monia käytännön asioita läpi tulevaan leirijaksoon liittyen, puhutaan ”aikuisten juttuja” (laskutukset, ruokavalio- & terveystiedot yms) sekä tavataan myös ryhmämme loput vetäjät sekä ihanat isoset. Kaffetta ja pullaa tarjolla.

• Konfirmaatioharjoitus  Pyhän Laurin kirkossa lauantaina 18.3.2022 klo 16:30 – 18:00. Harjoitellaan huomisen kuviot ja sovitellaan albat.

Tällä erää vähäisesti päänvaivaa aiheuttava pandemia voi talven aikana kääntyä mihin tahansa suuntaan. Seuraamme tilannetta ja noudatamme tapaamisissa kulloinkin voimassa olevia ohjeistuksia. Mahdollisista isommista vaikutuksista rippikouluun tiedotamme koteja.

Yhteydenpito tapahtuu rippikoululaisten suuntaan pääsääntöisesti WhatsAppin välityksellä (eka tapaamisessa luodaan ryhmä) ja huoltajien suuntaan sähköpostitse. Varmistathan, että meillä on sellainen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti. Tämä ensimmäinen viesti on lähetetty niihin kaikkiin sähköpostiosoitteisiin, joita olette ilmoittautumisen yhteydessä antaneet (sekä riparilaiset että kaikki huoltajat). Lisäksi viesti on näkyvillä ryhmän omilla sivuilla.

Ryhmämme omien nettisivujen osoite on janakkalanseurakunta.fi/rippikoulu. ja sieltä edelleen talviripari.

Jos et hoksaa tästä jotakin juttua tai myöhemmin on epävarma olo että mitä pitääkään tehdä, niin pistä rohkeasti etukäteen viestiä Sähköposti, WhatsApp, soitto jne. Ei kannata yksin miettiä ja murehtia, ota rohkeasti yhteyttä mikäli kysyttävää ilmenee.

Tiimin puolesta tervehtien:

Petri Löde Hurme

Talviriparin -23 vastaava ohjaaja

Janakkalan SRK

petri.hurme@evl.fi

044 - 7656 979 (pistä vaikka talteen puhelimeesi tää…)