Rantalahti 4 vetäjien yhteystiedot

Rantalahti 4

EDIT 14.1.22 Vaihdettu riparimessun live-tapaamisesta etätapahtumaksi

EDIT 10.1.22 Vaihdettu riparimessun kellonaika 10:00 ->13:00

EDIT 13.12.21 Vaihdettu kauneimmat joululaulut Juhani Tikkasen konsertiksi.

Moikka moi ja tervetuloa mukaan rippikouluun!

Rippikouluryhmäksesi on varmistunut Rantalahti 4 (R4/22).

• Rippikoulun leirijakso pidetään Rantalahden leirikeskuksessa maanantaista 18.7. maanantaihin 25.7.2022.
  • Konfirmaatio Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaina 31.7.2022. klo 10:00 alkavan messun yhteydessä.

Tämän ripariryhmän käytännön asioista vastaa nuorisotyönohjaaja Petri Löde Hurme, joka on mukana myös kesän leirijaksolla. Rippikoulun muu ohjaajatiimi rakentuu ja varmentuu kevään mittaan. Tietoja päivitetään jahka itsekin paremmin tiedämme.

Ripariin kuuluu paljon muutakin kuin vain leirijakso, joten nyt jo loppusyksystä alkaen talven, kevään ja alkukesän mittaan tapaamme muutamia kertoja ryhmän kanssa. Sinun tulee olla paikalla kaikissa ryhmäsi tapaamissa, sillä ne ovat osa rippikoulua. Mikäli et pääse tapaamisiin, niin ilmoita siitä Lödelle ETUKÄTEEN. Tällöin saat ohjeet miten suoritat kyseisen tapaamisen korvaavan tehtävät.

• Ryhmäsi ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 23.11.2021 klo 18:00 - 19:15 Turengin kirkossa (Juttilantie 2). Etsi seurakuntatalon lipputanko sisäpihalta niin olet jo aika lähellä oikeaa ovea.
  • Riparimessu sunnuntaina 23.1.2022 klo 13:00 – ~14:00 ETÄNÄ

Messu alkaa Janakkalan seurakunnan YouTube-kanavalla 23.1. klo 13:00. Olkaa siis tällöin jonkun älylaitteen ruudun ääressä, että pystytte seuraamaan messua.

Läsnäoloa ja suoritusta seurataan kysymyspatteriston avulla, joka jaetaan teille sähköpostiin ennen messun alkamista. Lisäksi ohjaaja voi esittää kysymyksiä/ajatuksia ryhmänne mahdollisen Whatsapp-ryhmän kautta.

Kysymyksiin vastataan messun aikana, ja vastaukset lähetetään ryhmän vastuuvetäjälle ripeästi heti messun päättymisen jälkeen.

• Juhani Tikkasen konsertti Lauantaina 19.2.2022 klo 16:30 – 17:30 Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa. Muista tulla paikalle jo klo 16:15 niin mahdumme istumaan jonnekin mistä näkeekin jotain =).

• Sämpylämessu ja nuorten jatkot sunnuntaina 13.3.22. klo 17:00 Turengin kirkossa sekä lähetyskahvila Toivossa. Osallistumme kevyempään messuun Turengin kirkossa oman ryhmän kanssa ja jatkamme iltaa ryhmän kanssa Turengin kävelykadulla lähetyskahvila Toivossa nuorten jatkoilla noin klo 19:30 saakka (aika tarkentuu myöhemmin).
  • Messu Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaina 24.4.22 klo 10:00 ja sen jälkeen oman ryhmämme tapaaminen Tarinmaan SRK-talossa (siinä vastapäätä kirkkoa oleva keltainen rakennus). Kotiin lähdetään noin klo 12:30.
  • Vanhempainilta (nuoret myös mukaan) tiistaina 21.6.22 klo 18:00 – 19:30 Turengin kirkolla (Juttilantie 2). Täällä käydään monia käytännön asioita läpi tulevaan leirijaksoon liittyen, puhutaan ”aikuisten juttuja” (laskutukset, ruokavalio- & terveystiedot yms) sekä tavataan myös ryhmämme ihanat isoset. Kaffetta ja pullaa tarjolla.
  • Viimeinen voitelu ennen leirille lähtöä sunnuntaina 17.7.22. klo 12:00 – 15:00 Turengin kirkolla. Seuraavana päivänä sitten lähdetään leirille…

Yhä päänvaivaa aiheuttava pandemia voi talven aikana kääntyä mihin tahansa suuntaan. Seuraamme tilannetta ja tapaamisissamme noudatamme voimassa olevia ohjeistuksia.

Yhteydenpitomme tapahtuu pääosin sähköpostitse. Varmistathan, että meillä on sellainen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti. Kuittaa AINA saamasi viesti perille tulleeksi jotta tiedämme että viesti tavoittaa sinut. Vaikka ihan perus OK riittää….

Nettisivujen osoite on janakkalanseurakunta.fi/rippikoulu.

Näytäthän tämän viestin myös vanhemmillesi / huoltajillesi!

Jos et tajua tästä jotakin juttua tai myöhemmin on epävarma olo että mitä pitääkään tehdä niin pistä sähköpostia… Myös WhatsApp toimii tai soittaakin voi jos haluaa livenä jutella. Ei kannata yksin miettiä ja murehtia, ota rohkeasti yhteyttä mikäli kysyttävää ilmenee.

Tapaamisiin:

Löde
petri.hurme@evl.fi
044 - 7656 979 (pistä vaikka talteen puhelimeesi tää…)