Rantalahti 3 vetäjien yhteystiedot

Rantalahti 3

3.12.2021

Tiedoksi kaikille!

Rippikoululaisten kauneimmat joululaulut 8.12. PERUTTU. Korvaavista tehtävistä/tapaamisesta tulee myöhemmin lisätietoa.

Tervetuloa Rantalahti 3 -riparille!

Rippikouluhan ei suinkaan ole pelkkä leiri, vaan siihen kuuluu paljon muutakin jo ennen varsinaista kesän leiriä. Siksi kokoonnummekin ensimmäisen kerran jo keskiviikkona 24.11. Turengin seurakuntakeskuksen salissa klo 18. Tapaaminen kestää noin klo 19.15 asti. Tapaamisessa saat tärkeä tietoa rippikoulusta ja tulevista kokoontumisista. Siksi onkin tärkeää, että olet paikalla.

Talven ja kevään kuluessa tapaamisia on säännöllisesti. Tässä joulu- ja tammikuun tapaamiset.

Rippikoululaisten joululauluilta keskiviikkona 8.12. klo 18 Pyhän Laurin kirkossa ja rippikoulumessu sunnuntaina 23.1. klo 10 Pyhän Laurin kirkossa (olethan paikalla klo 9.45).

Heti alkuvuodesta saat vielä lisätietoa kevään muista tapaamisista.

Olethan alusta asti mukana. Kaikki rippikouluun liittyvät tapaamiset (talven ja kevään tapaamiset sekä leiri) ovat osa rippikoulua ja mikäli joudut pakottavasta syystä olemaan pois, niin sovithan korvaamisesta ajoissa meidän kanssamme.

Ja vielä muistutuksena nämä tärkeät päivämäärät:

kesän leirijakso on 11.-18.7.2022 Rantalahden leirikeskuksessa

ja konfirmaatio Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa lauantaina 30.7. klo 10.

Huom! Yhteydenpitomme tapahtuu sähköpostitse ja tiedot päivittyvät nettiin seurakunnan sivuille kunkin leirin omille sivuille. Varmistathan, että meillä on sellainen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti. Nettisivujen osoite on janakkalanseurakunta.fi/rippikoulu.

Mikäli sinulla tai vanhemmillasi on rippikouluun liittyviä kysymyksiä, olkaa yhteydessä meihin allekirjoittaneisiin. Voimme myös sopia tapaamisen.

Siunattua rippikouluaikaa sinulle ja perheellesi. Tapaamisiin! :)

Anu Vaarnamo
rippikoulustasi vastaava pappi

Seija Vehkomäki

sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

Näytäthän tämän myös vanhemmillesi / huoltajillesi!