Rantalahti 2 vetäjien yhteystiedot

Lotta Törmänen, diakoniatyöntekijä
lotta.tormanen@evl.fi

Taija Kivistö, lähetys- ja aikuistyönsihteeri

Mari Ruuska, vs. kappalainen, lähetys- ja aikuistyön pappi

13.1.2022

Hei nuoret ja kotijoukot!

Alla rippikoulutyönpapin Markuksen viesti kaikkiin koteihin.

Pahoittelen jälleen muutoksista koituvaa harmia ja järjestelyjä. Pysytään toiveikkaina ja luotetaan siihen, että tämäkin ripari saadaan aikataulun mukaisesti maaliin. Iloinen uutinen on se, että ohjaajatiimimme on täydentynyt ja tällä riparilla pappina on Mari Ruuska.

Älä jää yksin, jos asiat askarruttaa vaan ota rohkeasti yhteyttä.

Huoltajat, toivoisin teiltä pikaista kuittausta saako nuorenne liittää rippikoulun Whatsapp-ryhmään?

Sinua siunaten, Lotta

**************

Tervehdys rippikoulainen ja hänen huoltajansa!

Kuten olette varmasti uutisista huomanneet, niin omikron-virusmuunnos jyllää ja tartuntaennätykset paukkuvat myös täällä Janakkalassa.

Tarkoituksemme oli järjestää 23.tammikuuta rippikoulumessu, johon kaikki rippikoululaiset olisivat tulleet paikan päälle. Kahdessa erässä kylläkin.

Epidemiatilanteen ollessa näin paha, olemme päättäneet toteuttaa rippikoulumessun striimattuna, ilman rippikoululaisten läsnäoloa.

Pääsette siis osallistumaan messuun YouTuben kautta. Tähän toteutukseen saatte seuraavaksi ohjeet:

Messu alkaa Janakkalan seurakunnan YouTube-kanavalla 23.1. klo 13:00. Olkaa siis tällöin jonkun älylaitteen ruudun ääressä, että pystytte seuraamaan messua.

Läsnäoloa ja suoritusta seurataan kysymyspatteriston avulla, joka jaetaan teille sähköpostiin ennen messun alkamista. Lisäksi ohjaaja voi esittää kysymyksiä/ajatuksia ryhmänne mahdollisen Whatsapp-ryhmän kautta.

Kysymyksiin vastataan messun aikana, ja vastaukset lähetetään ryhmän vastuuvetäjälle ripeästi heti messun päättymisen jälkeen.

Kysymyksien vastauksiksi ei hyväksytä ”emt”, ”iha ok” tai ”en tiiä”. Seuraa messua siis tarkasti ja vastaa kysymyksiin kunnolla! J

Jos sinulla/teillä ilmenee jotain kysymyksiä riparimessuun liittyen, niin autan teitä parhaani mukaan.

Tähän lopuksi vielä haluan pahoitella muuttuvia ohjeistuksiamme.

Tämä nopeasti muuttuva tautitilanne pakottaa meidät monesti sitäkin nopeampiin ratkaisuihin. Otamme teihin kuitenkin aina mahdollisimman nopeasti yhteyttä, sikäli kun muutoksia ilmenee.

Pysykäähän terveinä!

Ystävällisin terveisin,

***************

Hei,

Alueella pahentuneen pandemiatilanteen vuoksi joudumme jälleen tekemään muutoksia tapaamisiin.

Sunnuntaina 16.1. EMME OSALLISTU Sämpylämessuun ja nuorten jatkoille, sillä Turengin kirkkoon ei mahdu rajoitusten puitteissa.

Sunnuntaina 23.1. OSALLISTUMME EMME OSALLISTU Rippikoulumessuun klo 10 Pyhän Laurin kirkossa.

Pahoitteluni jatkuvista muutoksista, tätä tämä nyt valitettavasti jälleen on.

Valoa kohti!

Lotta

Hyvä rippikoululainen ja hänen huoltajansa!

Jouduimme kiristyneen koronatilanteen takia perumaan riparilaisten kauneimmat joululaulut.

Korvaava tapahtuma on valittu, joten nyt kalenterit esiin!

19.2.2022 klo 16:30-17:30 on Juhani Tikkasen konsertti Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa (Hakoistentie 345).

Saavu paikalle klo 16:15, niin ehdimme asettautua paikoillemme ennen konsertin alkua.

Tämä tapahtuma on siis pakollinen ja osa rippikoulun suorittamista kaikille riparilaisille. Mikäli et painavasta syystä pääse osallistumaan, niin ota pikimmiten yhteyttä ryhmäsi vastuuvetäjään.

Pysykäähän terveinä!

Iloista joulunodotusta toivottaen, Lotta ja Taija

HUOM!!!

Riparilaisten kauneimmat joululaulut 8.12.2021 on PERUTTU!!!

Rantalahti 2

27.10.2021

Tervetuloa Rantalahti 2 -rippikouluryhmään!

Elämässäsi on alkanut ajanjakso nimeltä rippikoulu. Paljon ehtii asioita tapahtua ennen varsinaista leirijaksoa kesällä 2022. Tästä se alkaa! Rippikoulussasi ohjaajina toimivat aikuis –ja lähetystyönsihteeri Taija Kivistö, nuorisodiakoni Lotta Törmänen sekä myöhemmin remmiin liittyvä kesäpappi.

Vastuuohjaajana tällä riparilla toimii nuorisodiakoni Lotta Törmänen. Lotalle saa aina soittaa, lähettää viestiä tai sähköpostia. Ei kannata yksin miettiä ja murehtia, ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kysyttävää ilmenee!

Tästä kirjeestä käy ilmi tulevan talven ja ensi kevään rippikoulun aikataulut. Merkitse heti ajankohdat kalenteriin ylös. Jos pakottavasta syystä et pääse osallistumaan tapaamiseen, ota yhteyttä Lottaan. Noudatetaan voimassa olevia Korona-ohjeistuksia.

RANTALAHTI 2 TAPAAMISET:

MARRASKUU

-Keskiviikko 10.11.2021 klo 17-18.30 Ryhmän oma tapaaminen, Turengin kirkko

JOULUKUU

-Keskiviikko 8.12.2021 klo 18-19.15 Rippikoululaisten kauneimmat joululaulut, Pyhän Laurin kirkko. PERUTTU

TAMMIKUU

-Sunnuntai 16.1.2022 klo 17-20 Sämpylämessu, Turengin kirkko. Nuorten jatkot messun jälkeen, Lähetyskahvila Toivo. PERUTTU

-Sunnuntai 23.1.2022 klo 10-11.15 Rippikoulumessu, Pyhän Laurin kirkko. STRIIMATAAN

MAALISKUU

-Sunnuntai 13.3.2022 klo 10-12.30 Messu, Pyhän Laurin kirkko, Ryhmän oma tapaaminen messun jälkeen, Tarinmaan seurakuntatalo.

TOUKOKUU

-Tiistai 24.5.2022 klo 18-19.30 Vanhempainilta, Pyhän Laurin kirkko.

HEINÄKUU

-Leirijakso 4.-11.7.2022