Rantalahti 2 vetäjien yhteystiedot

Lotta Törmänen, diakoniatyöntekijä
lotta.tormanen@evl.fi

Rantalahti 2

Tervetuloa Rantalahti 2 rippileirille!

Rippikouluhan ei suinkaan ole pelkkä leiri, vaan siihen kuuluu paljon muutakin jo ennen varsinaista kesän leiriä. Siksi kokoonnummekin ensimmäisen kerran jo tiistaina 15.11. Rantalahden leirikeskuksessa klo 17.30. Tapaaminen kestää noin klo 19 asti. Tapaamisessa saat tärkeä tietoa rippikoulusta ja tulevista kokoontumisista. Siksi onkin tärkeää, että olet paikalla.

Rantalahden osoite on Rantalahdentie 70, Janakkala.

Talven ja kevään kuluessa tapaamisia on säännöllisesti. Tässä joulukuun ja alkuvuoden tapaamiset.

Rippikoululaisten joululaulut lauantaina 17.12. klo 16 Pyhän Laurin kirkossa

Riparimessu sunnuntaina 22.1. klo 10 Pyhän Laurin kirkossa (olethan paikalla klo 9.45)

Riparikonsertti keskiviikkona 1.2. klo 18 Pyhän Laurin kirkossa

Heti alkuvuodesta saat vielä lisätietoa kevään muista tapaamisista.

Olethan alusta asti mukana. Kaikki rippikouluun liittyvät tapaamiset (talven ja kevään tapaamiset sekä leiri) ovat osa rippikoulua ja mikäli joudut pakottavasta syystä olemaan pois, niin sovithan korvaamisesta ajoissa ottamalla yhteyttä Lottaan (yhteystiedot alla).

Ja vielä muistutuksena nämä kesän tärkeät päivämäärät:

kesän leirijakso on 26.6.-3.7.2023 Rantalahden leirikeskuksessa

ja konfirmaatio Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaina 9.7. klo 10

Huom! Yhteydenpitomme tapahtuu sähköpostitse ja tiedot päivittyvät nettiin seurakunnan sivuille kunkin leirin omille sivuille. Varmistathan, että meillä on sellainen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti. Nettisivujen osoite on janakkalanseurakunta.fi/rippikoulu. Jos kaikille sopii, niin nuorille luodaan myös oma whappiryhmä myöhemmin.

Mikäli sinulla tai vanhemmillasi on rippikouluun liittyviä kysymyksiä, olkaa yhteydessä meihin allekirjoittaneisiin. Voimme myös sopia tapaamisen.

Siunattua rippikouluaikaa sinulle ja perheellesi! J

Lotta Törmänen (ensisijainen yhteyshenkilö)

Anu Vaarnamo
pappi