Rantalahti 1 vetäjien yhteystiedot

Sirpa Heikka, lapsityönohjaaja

sähköpostit etunimi.sukunimi@evl.fi

Rantalahti 1

Tervetuloa retkipainotteiselle Rantalahti 1-riparille!

Leirimme on 27.6.-4.7.2022 Rantalahden leirikeskuksessa ja konfirmaatio 10.7. klo 10.00 Pyhän Laurin kirkossa.

Kevään tapaamiset toteutetaan seuraavasti:

Rippikoulumessustriimi 23.1.2021 klo 13.00 Janakkalan seurakunnan Youtube-kanavalla. Striimin aikana whatsapp-ryhmässä käydään keskustelua jumiksesta ja sen jälkeen tulee vastata vielä annettuihin kysymyksiin.

Sämpylämessu ja nuorten jatkot 30.1.2022 klo 17.00-20.00 perutaan. Korvaava suoritus nuorten jatkoista: Janakkalan seurakunnan Nuorten podcast-jakson kuunteleminen (Torpan torstain turinat) ja vastaaminen alla oleviin kysymyksiin sähköpostilla Petralle helmikuun loppuun mennessä. Podcast löytyy Spotifystä

Kysymykset:

1.                       Minkä jakson katsoit? (päivämäärä ja otsikko)

2.                       Kuka oli Karoliinan vieraana jaksossa?

3.                       Mitä ajatuksia sinulla heräsi jakson aiheesta? (väh. 3 ajatusta tai mielipidettä)

4.                       Minkä kysymyksen aiheesta haluaisit esittää oman ripariryhmäsi opelle?

Riparilaisten kauneimmat joululaulut peruttiin joulukuussa, ja niiden tilalla rippikoululaisten oli tarkoitus osallistua 19.2 Juhani Tikkasen konserttiin Pyhän Laurin kirkossa. Konserttia ei voida nyt pitää livenä, ja pian selviää, siirretäänkö se myöhempään kevääseen, vai striimataanko se nettiin. Laitan tästä tarkempaa viestiä heti kun asia selviää.

Ryhmän tapaaminen ja vaeltava jumalanpalvelus ryhmän kanssa 27.3.2022 klo 15-17. Pyhän Laurin kirkolla. (HUOM! MUUTTUNUT KELLONAIKA!)

Ryhmän tapaaminen ja vanhempainilta 30.5. klo 18.00-19.30. Rantalahdessa

Jos sinulla on väistämätön este, etkä pääse johonkin näistä tapaamisista, ota jo etukäteen yhteyttä Petra-pappiin, niin sovitaan korvaava käynti.

Siunausta rippikoulutielle! Kevättä kohti kuljetaan!

Nähdään pian!

Terveisin, Petra, Tiina ja Sirpa