Hei Rantalahti 1 - leiriläinen ja vanhemmat!

On jo tovi kulunut edellisestä kirjeestä ja tapaamisesta. On siis aika aktivoitua! Tämän kirjeen teille kirjoittaa Taija, seurakunnan aikuis-ja lähetystyön sihteeri ja leirinne yksi vetäjä.

Kevään aikana kokoonnumme seuraavasti;

• Keskiviikkona 18.3 klo 17.30–19 Pyhän Laurin kirkko. Illan aikana tutustutaan omaan kotikirkkoon. Muista ottaa rippikoulupassi mukaan!

• Keskiviikkona 6.5 klo 17.30–19 pidetään vanhempainilta Turengin seurakuntakeskuksella. Tähän iltaan on hyvä, että nuori tulee yhdessä vanhemman/vanhempien kanssa. Vanhempainillassa on myös rippikoulupassin palautus. Huolehdi kaikki merkinnät kuntoon! On erittäin tärkeätä olla paikalla. Illan aikana työntekijät ja isoset esittäytyvät, jaetaan infoa kesän leiristä, konfirmaatiosta, turvallisuusohjeista ja täytetään erityisruokavalio-lomake. Kahvitarjoilu! Tervetuloa!

Ohessa on liitteenä kevään Yhteisvastuu – keräyksen mainos. Mikäli passista puuttuu merkintä kohdasta 3 Kauneimmat joululaulut tai kohdat 7 ja 8 Valinnainen, niin osallistu konserttiin ja saat sieltä merkinnän :)

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tulee jotain kysyttävää!

Aurinkoista kevään odotusta ja iloisiin tapaamisiin!

Taija               &        Tiina

Taija Kivistö                                           Tiina Alakoski

Lähetyssihteeri                                     Perhetyönohjaaja

p. 044 – 7656 985                               p. 044 – 7656 971

taija.kivisto(at)evl.fi                            tiina.alakoski(at)evl.fi

-----------------------------------------------------------------------------------

Rantalahti 1

Tervetuloa Rantalahti 1 -riparille!!!

Olet lämpimästi tervetullut aloittamaan yhteistä rippikoulutaivaltamme.

Ohjaajina rippikoulussasi toimivat perhetyönohjaaja Tiina Alakoski sekä lähetys-ja aikuistyönsihteeri Taija Kivistö, joka liittyy ryhmäämme tammikuussa 2020. Kesällä joukkoomme liittyvät myös isoset sekä kesätyöntekijä.

Rippikoulumme alkaa jo syksyllä ja kestää yli talven. Siihen sisältyy passiin merkittyjä tapahtumia ja muita yhteisiä sovittuja tapaamisia. On tärkeää, että olet kaikessa mukana. Jos et pääse osallistumaan johonkin sovittuun tilaisuuteen, ilmoita siitä joko soittamalla, sähköpostilla tai tekstiviestillä Tiinalle.

Kesän leirijakso on 6.-13.6.2020 Rantalahden leirikeskuksessa ja konfirmaatio Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa 14.6.2020 klo 10.00.

Olet saanut jo rippikoulupassin ja voit ryhtyä sitä täyttämään. Mikäli passi hukkuu, saat uuden passin.

Muutama ohjeistus messuun osallistumisesta; kirkkoon tultaessa pojat ottaa lakin pois päästä. Kännykät suljetaan, sillä et tarvitse puhelinta messun aikana. Ota ovelta virsikirja mukaan, sillä voit seurata sieltä messunkulkua. Etupenkit on varattu rippikoululaisille ja vain siellä istumalla saat merkinnän passiin.

Rippikouluryhmämme kokoontuu ensimmäisen kerran 28.11. klo 18-19.00 Tervakosken seurakuntakeskuksen kerhohuoneessa, Kirkkotie 1 (kulku kerhotilaan on yläpihan kautta). Saat diakoniatehtävän, ohjeet  sen tekemiseen ja muutakin infoa. On tärkeää, että olet paikalla. Jos et pääse, muista ilmoittaa.

Toinen tapaaminen (kaikille yhteinen)on Riparimessu su 26.1.2020 klo 10.00 Pyhän Laurin kirkossa. Saavuthan paikalle jo klo 9.45. Silloin on myös diakoniatehtävän palautus.

Tammikuussa saat infoa kevään yhteisistä kokoontumisista!!

Viestintää hoidamme lähettämällä tietoa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kuittaa aina saamasi sähköposti viestillä, jotta tiedämme sinun vastaanottaneen sen.

Tietoa oman ryhmän kokoontumisista ja mahdollisista muutoksista löydät myös kotisivuiltamme: www.janakkalanseurakunta.fi/ripariryhmat. Sieltä löydät myös tämän tiedotteen sekä tulevat.

Mikäli sinulla tai vanhemmillasi on rippikouluun liittyviä kysymyksiä, niin olkaa yhteydessä allekirjoittaneeseen. Minulle voi soittaa, tekstata tai lähettää sähköpostia. Voimme myös tavata henkilökohtaisesti.

Myös rippikoulupastori Petra Niemi vastaa kysymyksiin.

NÄYTÄTHÄN TÄMÄN MYÖS VANHEMMILLESI/HUOLTAJILLESI!

Tapaamista odotellen!

Tiina Alakoski