Päiväripari

Hei päiväriparilainen! Kesä on vielä kaukana, mutta yhteinen riparimatkamme alkaa jo tammikuussa.

RYHMÄN ENSIMMÄINEN OMA TAPAAMINEN (passin kohta 1) on loppiaisena, 6.1, klo 9.00. Tarinmaan seurakuntatalolla. Tutustumme vähän toisiimme, ja opimme ehtoollisesta. Klo 10.00 osallistumme yhdessä Pyhän Laurin kirkon MESSUUN (saat tästä merkinnän passin kohtaan 6 ). Saat myös diakonitehtävän, joka tulee tehdä riparimessuun mennessä. Jos haluat tehdä diakoniatehtävän jo ennen loppiaista, voit tulostaa ohjeet rippikoulusivuilta. Tapaamisesta pääset lähtemään kotiin messun päätyttyä, noin 11.20.

RIPARIMESSU (passin kohta 4) on 26.1. ko 10.00 Pyhän Laurin kirkossa. Messu kestää noin tunnin, mutta sen jälkeen annetaan vielä passimerkinnät, eli kyyti kotiin päin kannattaa pyytää n. 11.15.

DIAKONIATEHTÄVÄ (passin kohta 2) jaetaan riparilaisille 6.1. ja palautetaan papille riparimessussa.

RYHMÄN TOINEN OMA TAPAAMINEN (passin kohta 9) on 12.3. klo 17-18. Tarinmaan seurakuntatalon alakerrassa. Heti tapaamisen perään osallistumme SÄMPYLÄMESSUUN JA RIPARIJATKOILLE (passin kohta 5). Kotiin pääsee klo 20.00

RYHMÄN KOLMAS OMA TAPAAMINEN (passin kohta 10) on samalla VANHEMPAINILTA, ja pidetään Tarinmaan seurakuntatalolla 27.5. klo 18.30-20.00.

Näiden lisäksi jokaisen tulee itsenäisesti hakea merkinnät seuraavista tilaisuuksista:

- kauneimmat joululaulut (passin kohta 3) (jos et ehtinyt joulun alla kauneimpiin joululauluihin, voi tähän hakea merkinnän myös jostain muusta seurakuntatilaisuudesta)

- kaksi valinnaista seurakunnan tilaisuutta (passin kohdat 7 ja 8)

Päivärippikoulun kesäjakso on Tarinmaan seurakuntatalolla 16-23.7.2020 ja konfirmaatio  Pyhän Laurin kirkossa 26.7. klo 10.00.

Jos sinulle tulee mitään kysyttävää tapaamisiin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä!

Nähdään tammikuussa!

Petra Niemi, pappi