Muualla rippikoulun käyvät

Muualla rippikoulun käyvät suorittavat seurakuntaan tutustumisen täällä kotiseurakunnassa. Tutustumisjaksoon kuuluu sekä itsenäisesti käytäviä tilaisuuksia, että ryhmän yhteisiä kokoontumisia.

Ensimmäinen tapaaminen on 8.12.20. Ryhmä on jaettu kahteen osaan, puolet nuorista klo 18-18.30 ja puolet 18.45-19.15. Tieto omasta kellonajasta on lähetetty sähköpostilla. Tapaamispaikka on Tervakosken seurakuntatalo, yläkerran kerhohuone. Käynti on talon takaa. Tapaamisessa tutustutaan vähän toisiimme ja saat ohjeita riparipassin täyttämiseen.

​​​​​​​Seuraavan kerran näemme riparimessussa 31.1.21. klo 10.00 Pyhän Laurin kirkossa. Sinne tulevat kaikki Janakkalan seurakunnan riparilaiset ja myös iso joukko isosia. Kirkossa istutaan ryhmittäin. Muualla rippikoulun käyvät istuvat omana ryhmänään. Messusta saat merkinnän passin kohtaan 3. Heti sen perään on yhteisvastuuinfo, josta saa merkinnän passin kohtaan 4.

Toinen ryhmän oma tapaaminen on 14.4.21 Pyhän Laurin kirkossa, klo 18.30-19.30. (HUOM! PÄIVÄ JA KELLONAIKA MUUTTUNUT! Tutustut Pyhän Laurin kirkkoon ja upeisiin barokkiurkuihin. (Saat merkinnän passin kohtaan 9)

Kolmas ja viimeinen ryhmän oma tapaaminen on 4.5.21. klo 18-19 Turengin kirkossa. Tutustumme Turengin kirkkoon ja seurakunnan eri toimintamuotoihin. Tästä tapaamisesta saat merkinnän passin kohtaan 10. Kaikki muut merkinnät tulee kerätä itsenäisesti ennen tätä tapaamista. Tässä tapaamisessa passi todetaan siis täytetyksi ja seurakuntaan tutustuminen loppuun suoritetuksi. Saat todistuksen, joka tulee toimittaa rippikoulun pitäjälle. Saat myös oman rippi-Raamatun.

Jos sinulla on jotain kysyttävää seurakuntaan tutustumisjaksoon liittyen, ota rohkeasti yhteyttä!

Petra Ryynänen, nuorisopappi

p. 044-7656961