Muualla rippikoulun käyvien ryhmän vetäjän yhteystiedot

Lotta Törmänen, diakoniatyöntekijä

sähköposti lotta.tormanen@evl.fi

Ohjelma talvi-kevät 2023

22.1. sunnuntaina riparimessu klo 10-11 Pyhän Laurin kirkossa. Yhteisessä tapahtumassa kaikki Janakkalan rippikoulut. Saavuthan paikalle jo klo 9.45. Sinut ohjataan oman ryhmäsi paikalle.

1.2. keskiviikkona rippikoulukonsertti klo 18-19 Pyhän Laurin kirkossa.

26.3. sunnuntaina messu ja oman ryhmän tapaaminen klo 12-14 Tervakosken kirkossa.

6.4. torstaina klo 19-20 kiirastorstain messu joko Pyhän Laurin kirkossa TAI Tervakosken kirkossa (voit valita). Ota selfie itsestäsi taustana alttarilla olevat 12 apostolienkynttilää, näin tiedän, että olet juuri kiirastorstaina paikalla. Lähetä selfie Lotalle.

11.5 torstaina Pyhän Laurin kirkossa Sämpylämessu klo 18-19.

Lopuksi vielä muutama sana messuun eli jumalanpalvelukseen osallistumisesta. Ole ajoissa paikalla. Kirkkoon tultaessa kännykät laitetaan äänettömälle ja pois käsistä. Lakit otetaan pois päästä. Ovelta mukaan otetaan virsikirja. Rippikoululaiset tulevat istumaan kirkon etuosaan.

Muualla rippikoulun käyvien ryhmä

Tervetuloa tutustumaan kotiseurakuntaasi osana rippikoulua!

Rippikouluhan ei suinkaan ole pelkkä leiri, vaan siihen kuuluu paljon muutakin jo ennen varsinaista leiriä. Siksi kokoonnummekin ensimmäisen kerran jo tiistaina 29.11. Rantalahden leirikeskuksessa klo 17.30. Tapaaminen kestää noin klo 19 asti. Rantalahden osoite on Rantalahdentie 70, Janakkala.

Talven ja kevään kuluessa tapaamisia on säännöllisesti. Tässä joulukuun ja alkuvuoden tapaamiset.

Rippikoululaisten joululaulut lauantaina 17.12. klo 16 Pyhän Laurin kirkossa

Riparimessu sunnuntaina 22.1. klo 10 Pyhän Laurin kirkossa (olethan paikalla klo 9.45)

Riparikonsertti keskiviikkona 1.2. klo 18 Pyhän Laurin kirkossa

Heti alkuvuodesta saat vielä lisätietoa kevään muista tapaamisista.

Huom! Yhteydenpitomme tapahtuu sähköpostitse ja tiedot päivittyvät nettiin seurakunnan sivuille kunkin leirin omille sivuille. Varmistathan, että meillä on sellainen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti. Nettisivujen osoite on janakkalanseurakunta.fi/rippikoulu. Jos kaikille sopii, niin nuorille luodaan myös oma whappiryhmä myöhemmin.

Olethan alusta asti mukana. Kaikki rippikouluun liittyvät tapaamiset ovat osa rippikoulua ja mikäli joudut pakottavasta syystä olemaan pois, niin sovithan korvaamisesta ajoissa ottamalla yhteyttä Lottaan (yhteystiedot alla).

Siunattua rippikouluaikaa sinulle ja perheellesi! :)

Lotta Törmänen

lotta.tormanen@evl.fi