Kiipula 2

Tervehdys Sinulle

Kiipula 2 -rippikoululainen!

Lämpimästi tervetuloa mukaan Kiipula 2 –ripariryhmään. Mahtavaa, että olet tulossa riparille meidän kanssa. J  Rippikoulumme alkaa jo nyt syksyllä vaikka itse leirijakso pidetään vasta ensi kesänä Kiipulassa HUOM! 12.7.-19.7.2021. Ryhmän käytännön asioista vastaa nuorisotyönohjaaja Karoliina Pehkonen, ryhmän pappina on meidän kesäpappimme ja mukana myös nuorisotyönohjaaja Seija Vehkomäki. Tiimin lopullinen kokoonpano varmistuu kevään aikana.

Rippikoulupassi

Leiriviikon lisäksi rippikouluun sisältyy tärkeänä osana tutustuminen omaan seurakuntaan ja nuortentoimintaan. Tämä tapahtuu osallistumalla omatoimisesti seurakunnan tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kerää merkinnät rippikoulupassiin, jonka oletkin jo saanut. Kertaamme passin täyttämiseen liittyvät asiat vielä ensimmäisessä kokoontumisessamme 8.12. klo 18-19 Tervakosken seurakuntatalolla.

Passissa tulee olla kaikki kymmenen (10) merkintää toukokuun alkuun mennessä, joten kannattaa alkaa täyttää sitä heti. Passit tarkastetaan viimeisen kerran vanhempainillassa. Leirille osallistuminen edellyttää, että passissa on kaikki kymmenen merkintää. Nettisivuiltamme löydät ajankohtaisen tiedot seurakuntamme tapahtumista, joista voit passimerkintöjä alkaa keräämään.

Yhteiset kokoontumiset ennen leiriä

Rippikouluun kuuluu lisäksi ryhmämme omia kokoontumisia, joista myös tulee passiin merkintä. Tutustumme toisiimme, pidämme oppitunteja ja samalla selvitämme monia käytännön asioita. Tule siis paikalle seuraavina päivinä:

• TIISTAI 8.12.2020

ryhmän ensimmäinen tapaaminen klo 18–19 Tervakosken seurakuntatalon alakerrassa, Kirkkotie 1

• SUNNUNTAI 31.1.2021

kaikkien rippikouluryhmien yhteinen rippikoulumessu klo 10-11:30 Pyhän Laurin kirkossa, Hakoistentie 345

• MAANANTAI 22.3.2021

tutustumista ja opetusta klo 18-19:30 Turengin seurakuntatalon kirkkosalissa,

Juttilantie 2

• SUNNUNTAI 14.3.2021 (HUOM! päivämäärä korjattu!)

Sämpylämessu klo 17-18. Paikka selviää lähempänä. Messu on joko Pyhän Laurin kirkossa tai Turengin kirkossa.

• MAANANTAI 24.5.2021

Leiri-info ja vanhempainilta klo 18-20 Tarinmaan seurakuntatalolla Hakoistentie 345

Konfirmaatio

Kesäinen rippikoulu päättyy konfirmaatiojuhlaan. Konfirmaatiomessua vietetään 25.7.2021 sunnuntaina klo 10 Pyhän Laurin kirkossa. Konfirmaatioharjoitukset pidämme edeltävänä perjantaina 23.7.2021 klo 14.

Leiriin on vielä matkaa, mutta kuljetaan sitä yhdessä. Kysyvä ei tieltä eksy, joten tartu luuriin ja soita tai kirjoita sähköpostiin asiasi, alla on meille yhteystietoja. Vastaamme parhaamme mukaan! Näytä tämä kirje myös vanhemmillesi.

Tapaamisiin:             Seija Vehkomäki                                Karoliina Pehkonen

nuorisotyönohjaaja                         nuorisotyönohjaaja

seija.vehkomaki@evl.fi                   karoliina.pehkonen@evl.fi