Kiipula 1

Kiipula 1 rippikoulun ensimmäinen tapaaminen joulukuulta on peruttu koronarajoitusten vuoksi.

Uusi tapaamisajankohta on tammikuussa, tiistaina 19.1. Tervakosken seurakuntatalon kerhotilassa, jonne kulku on yläpihan kautta. Koronatilanne tuskin paljonkaan tuohon mennessä helpottaa, joten toimimme varman päälle ja jaamme ryhmän kahtia.

Ensimmäisen ryhmän tapaaminen alkaa klo 17 ja tähän ryhmään kuuluvat sukunimen alkukirjaimen mukaan A - K.

Toisen ryhmän tapaaminen alkaa klo 18.15 ja tähän ryhmään kuuluvat sukunimen alkukirjaimen mukaan L - V.

Tapaaminen kestää noin tunnin. Toinen ryhmä pääsee eteistilaan, kun toinen ryhmä on tullut ulos. Tämä sen takia, että eteistila on aika pieni. Toivomme, että tämä on ainoa kerta, kun näin joudumme ryhmää jakamaan. Tapaamisiin siis tammikuussa.

Terveyttä ja siunattua joulunaikaa perheisiinne!

Toivattavat

Anu, Taija ja Pia

Tervetuloa Kiipula 1-riparille!

Rippikouluhan ei suinkaan ole pelkkä leiri, vaan siihen kuuluu paljon muutakin jo ennen varsinaista kesän leiriä. Siksi kokoonnummekin ensimmäisen kerran jo tiistaina 15.12. Tervakosken seurakuntakeskuksen kerhohuoneessa klo 18. (Kulku kerhotilaan on yläpihan kautta.) Tapaaminen kestää noin klo 19.15 asti.

Talven ja kevään kuluessa tapaamisia on säännöllisesti. Saamastasi rippikoulupassista näet mitä on tulossa ja ensimmäisessä tapaamisessa käymme passin tehtäviä läpi. Siksi onkin tärkeää, että olet mukana! Muista kuljettaa passia mukanasi. Passista on hyvä ottaa silloin tällöin kuva, niin merkinnät pysyvät tallessa, jos passi sattuu hukkumaan.

Heti alkuvuodesta saat vielä lisätietoa kevään yhteisistä tapaamisista

On tärkeää, että olet alusta asti mukana. Kaikki rippikouluun liittyvät tapaamiset (talven ja kevään tapaamiset sekä leiri) ovat osa rippikoulua ja mikäli joudut pakottavasta syystä olemaan pois, niin sovithan korvaamisesta ajoissa meidän kanssamme.

Kesän leirijakso on 5.-12.7.2021 Kiipulassa ja konfirmaatio Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaina 18.7. klo 10

Huom! Yhteydenpitomme tapahtuu sähköpostitse ja tiedot päivittyvät nettiin seurakunnan sivuille kunkin leirin omille sivuille. Varmistathan, että meillä on sellainen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti. Näin korona-aikana tilanteet ja ohjeet muuttuvat nopeastikin. Käy aina ennen ryhmän omaa tapaamista tarkastamassa ryhmän omalta sivulta netistä viimeisin päivitetty tieto koskien kyseistä tapaamista.

Mikäli sinulla tai vanhemmillasi on rippikouluun liittyviä kysymyksiä, olkaa yhteydessä meihin allekirjoittaneisiin. Voimme myös tavata henkilökohtaisesti.

Siunattua rippikouluaikaa sinulle ja perheellesi! J

Anu Vaarnamo
rippikoulustasi vastaava pappi

p. 044-7656 966

Taija Kivistö
aikuis- ja lähetystyönsihteeri

p. 044-7656 985

Pia Markuslahti

p. 044-7656 953

sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

Näytäthän tämän myös vanhemmillesi / huoltajillesi!