Kiipula 1 -ryhmän vetäjien yhteystiedot

Kiipula 1

13.4.2021

Tervehdys pitkästä aikaa!

Ihanan keväiset ja lämpimät ilmat ovat taas täällä ja kesä ja ripari alkavat olla yhä enemmän mielessä.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että pääsisimme toukokuun alussa tapaamaan toisiamme. Ainakin toivomme näin. Tuo päivä olisi keskiviikko 5.5. klo 17 alkaen Janakkalan Pyhän Laurin kirkolla. Tällä kertaa tulemme kaikki samaan aikaan paikalle ja katsotaan sitten josko jakaudumme pienempiin ryhmiin. Tavataan kirkon etuovella. Tapaaminen kestää noin klo 19 asti.

Ota tapaamiseen mukaan rippikoulupassi. Tarkoitus on vähän päivittää missä passin kanssa mennään. Olen tehnyt itselleni listaa sen mukaan, kun olette tehtäviä minulle lähettäneet.

Jos niin huonosti käy, että koronarajoitukset taas kiristyvät, niin ilmoitamme tapaamisen peruuntumisesta. Mutta toivotaan, että tapaaminen toteutuu!

Aurinkoisin terveisin

Anu ja muu riparitiimi

4.3.2021

Riparitapaamisemme keskiviikkona 10.3. on peruttu koronarajoitusten vuoksi.

Siirrämme tapaamisen myöhemmäksi keväälle ja toivotaan, että silloin saamme kokoontua. Tuon tapaamisen ajankohta on vielä avoin, mutta ilmoittelemme siitä myöhemmin.

Olkaa edelleen rohkeasti yhteydessä, jos on jotain kysyttävää.

Mukavaa hiihtoloman jatkoa ja terveyttä perheisiinne

toivottavat Anu, Taija ja Pia

Seuraava yhteinen tapaamisemme on maaliskuussa keskiviikkona 10.3. klo 18 Tervakosken seurakuntatalolla eli samassa paikassa kuin viimeksikin. Tällä kertaa tullaan kaikki paikalle samaan aikaan, mutta jakaannutaan tapaamisen ajaksi pienempiin ryhmiin.

Kesäkuussa on nuorten ja vanhempien yhteinen tapaaminen keskiviikkona 2.6. klo 18 Turengin seurakuntakeskuksen salissa. Silloin tapaatte myös leirin isoset. Tässä tapaamisessa toivomme, että nuorten lisäksi paikalla olisi myös huoltaja. Käydään silloin läpi mm. tärkeitä turvallisuusasioita tulevaan leiriin liittyen.

Seuraava etappi rippikoulupolulla onkin sitten ensi sunnuntaina 31.1. klo 10, jolloin pääsette mukaan striimattuun rippikoulumessuun. Jos et jostain syystä pysty katsomaan suoraa lähetystä, niin messu on katsottavissa kaksi viikkoa tuosta päivästä alkaen. Tästä raporttia taas meille ohjaajille.

Nyt on varmistunut myös, että meidän ryhmän oma sämpylämessu su 14.2. klo 17 joudutaan toimittamaan striimattuna. Tämä messu katsotaan joko suorana tai sitten tallenne on jälleen katsottavissa kaksi viikkoa eteenpäin. Myös tästä raporttia meille ohjaajille.

Kyselkää, jos jokin on epäselvää. Myös muissa asioissa olkaa rohkeasti yhteydessä meihin vetäjiin.

Muistakaa seurata sähköpostianne ja ilmoittelua täällä kotisivuilla. Tämä koronatilanne voi tuoda muutoksia nopeillakin aikatauluilla.

Tapaamisiin taas maaliskuussa!

Terv. Anu, Taija ja Pia

Kiipula 1 rippikoulun ensimmäinen tapaaminen joulukuulta on peruttu koronarajoitusten vuoksi.

Uusi tapaamisajankohta on tammikuussa, tiistaina 19.1. Tervakosken seurakuntatalon kerhotilassa, jonne kulku on yläpihan kautta. Koronatilanne tuskin paljonkaan tuohon mennessä helpottaa, joten toimimme varman päälle ja jaamme ryhmän kahtia.

Ensimmäisen ryhmän tapaaminen alkaa klo 17 ja tähän ryhmään kuuluvat sukunimen alkukirjaimen mukaan A - K.

Toisen ryhmän tapaaminen alkaa klo 18.15 ja tähän ryhmään kuuluvat sukunimen alkukirjaimen mukaan L - V.

Tapaaminen kestää noin tunnin. Toinen ryhmä pääsee eteistilaan, kun toinen ryhmä on tullut ulos. Tämä sen takia, että eteistila on aika pieni. Toivomme, että tämä on ainoa kerta, kun näin joudumme ryhmää jakamaan. Tapaamisiin siis tammikuussa.

Terveyttä ja siunattua joulunaikaa perheisiinne!

Toivattavat

Anu, Taija ja Pia

Tervetuloa Kiipula 1-riparille!

Rippikouluhan ei suinkaan ole pelkkä leiri, vaan siihen kuuluu paljon muutakin jo ennen varsinaista kesän leiriä. Siksi kokoonnummekin ensimmäisen kerran jo tiistaina 15.12. Tervakosken seurakuntakeskuksen kerhohuoneessa klo 18. (Kulku kerhotilaan on yläpihan kautta.) Tapaaminen kestää noin klo 19.15 asti.

Talven ja kevään kuluessa tapaamisia on säännöllisesti. Saamastasi rippikoulupassista näet mitä on tulossa ja ensimmäisessä tapaamisessa käymme passin tehtäviä läpi. Siksi onkin tärkeää, että olet mukana! Muista kuljettaa passia mukanasi. Passista on hyvä ottaa silloin tällöin kuva, niin merkinnät pysyvät tallessa, jos passi sattuu hukkumaan.

Heti alkuvuodesta saat vielä lisätietoa kevään yhteisistä tapaamisista

On tärkeää, että olet alusta asti mukana. Kaikki rippikouluun liittyvät tapaamiset (talven ja kevään tapaamiset sekä leiri) ovat osa rippikoulua ja mikäli joudut pakottavasta syystä olemaan pois, niin sovithan korvaamisesta ajoissa meidän kanssamme.

Kesän leirijakso on 5.-12.7.2021 Kiipulassa ja konfirmaatio Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa sunnuntaina 18.7. klo 10

Huom! Yhteydenpitomme tapahtuu sähköpostitse ja tiedot päivittyvät nettiin seurakunnan sivuille kunkin leirin omille sivuille. Varmistathan, että meillä on sellainen sähköpostiosoite, jota luet säännöllisesti. Näin korona-aikana tilanteet ja ohjeet muuttuvat nopeastikin. Käy aina ennen ryhmän omaa tapaamista tarkastamassa ryhmän omalta sivulta netistä viimeisin päivitetty tieto koskien kyseistä tapaamista.

Mikäli sinulla tai vanhemmillasi on rippikouluun liittyviä kysymyksiä, olkaa yhteydessä meihin allekirjoittaneisiin. Voimme myös tavata henkilökohtaisesti.

Siunattua rippikouluaikaa sinulle ja perheellesi! J

Anu Vaarnamo
rippikoulustasi vastaava pappi

p. 044-7656 966

Taija Kivistö
aikuis- ja lähetystyönsihteeri

p. 044-7656 985

Pia Markuslahti

p. 044-7656 953

sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

Näytäthän tämän myös vanhemmillesi / huoltajillesi!