Tyttöjen ja poikien syksyn leirit Rantalahdessa

Leiri-ilmoittautuminen on päättynyt. Koronatilanteesta johtuen syksyn leirit on muutettu päiväleireiksi.  Leireille ilmoittautuneiden huoltajille on lähetetty sähköpostilla lisätietoja asiasta.

Mitä pihalla pelataan ja metsästä löydetään, minkä Raamatunkertomuksen äärellä ihmetellään, millaisia askarteluja syntyy, mikä sketsi naurattaa ja leikki leikittää? Rantalahden leirillä tapahtuu taas, tule mukaan!

Syksyllä 2020 järjestetään vuorokauden tai parin mittaisia leirejä Rantalahden leirikeskuksessa Janakkalan Tarinmaalla.

Mukaan mahtuu 25 lasta leiriä kohti.

1.-3. -luokkalaisille yhden yön leirit

• 20.–21.11. Ilmoittaudu mukaan 23.10. mennessä tästä
  • 21.–22.11. Ilmoittaudu mukaan 23.10. mennessä tästä
  • leirien hinta oman seurakunnan jäseneltä 24 e
  • leireistä vastaa nuorisotyönohjaaja Seija Vehkomäki
  • mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Seijalta puhelimitse leirien alkamiseen asti

4.-6. -luokkalaisille kahden yön leiri

• 27.–29.11.
  • ilmoittaudu mukaan 23.10. mennessä tästä
  • leirin hinta oman seurakunnan jäseneltä 48 e
  • leiristä vastaa nuorisotyönohjaaja Petri "Löde" Hurme
  • mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Lödeltä puhelimitse leirin alkamiseen asti

Hinnat

Täyden leirivuorokauden hinta on Janakkalan ev.lut. seurakunnan jäseniltä 26 €, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 35 € ja muilta 52 €.  Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin.

Ilmoittautuminen

Yllä olevien linkkien kautta 23.10.2020 mennessä. Jos tarvitset apua ilmoittautumiseen, ota tarvittaessa yhteys työntekijöihin.

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät.

Voit tiedustella leirin ohjaajilta tai seurakuntatoimistosta mukaan pääsystä 27.10.2020 alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla, yhteystiedot löydät tämän sivun alareunasta.

Leirikirje

Leirikirje lähetetään vanhemman sähköpostiin ja lasku tulee paperipostina kotiin, molemmat noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Peruutuksen sattuessa maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

LEIRIKESKUS RANTALAHTI

Rantalahdentie 70, 14240 Janakkala