Tyttöjen ja poikien kevään leirit Rantalahdessa

Mitä pihalla pelataan ja metsästä löydetään, minkä Raamatunkertomuksen äärellä ihmetellään, millaisia askarteluja syntyy, mikä sketsi naurattaa ja leikki leikittää? Rantalahden leirillä tapahtuu taas, tule mukaan!

Keväällä 2019 järjestetään vuorokauden tai parin mittaisia leirejä Rantalahden leirikeskuksessa Janakkalan Tarinmaalla. Ilmoittautuminen alkaa 8.1. ja päättyy 17.2.

Mukaan mahtuu 25 lasta leiriä kohti.

1.-3. -luokkalaisille yhden yön leirit

• pe-la 5.–6.4. Ilmoittaudu mukaan tästä (linkki toimii 8.1. alkaen)
  • la-su 6.-7.4. Ilmoittaudu mukaan tästä (linkki toimii 8.1. alkaen)
  • leirien hinta oman seurakunnan jäseneltä 22 e
  • leireistä vastaa nuorisotyönohjaaja Seija Vehkomäki
  • mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Seijalta puhelimitse leirien alkamiseen asti

4.-6. -luokkalaisille kahden yön leiri

• 22.–24.3. Ilmoittaudu mukaan tästä (linkki toimii 8.1. alkaen)
  • leirin hinta oman seurakunnan jäseneltä 47 e
  • leiristä vastaa nuorisotyönohjaaja Petri "Löde" Hurme
  • mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Lödeltä puhelimitse leirin alkamiseen asti

Hinnat

Muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä yhden yön leiri 29 € ja kahden yön leiri 62 €

Kirkkoon kuulumattomilta yhden yön leiri 47 € ja kahden yön leiri 94 €

Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin.

Ilmoittautuminen

Yllä olevien linkkien kautta 17.2. mennessä.  Voit ilmoittautua myös sähköpostin välityksellä suoraan vastaavalle ohjaajalle etunimi.sukunimi(at)evl.fi.

ILMOITA KAIKKI TIEDOT

1. Leiri, jolle ilmoittaudut (merkitse myös mahdollinen varavaihtoehto)
2. Leiriläisen nimi + syntymävuosi
3. Täydellinen osoite
4. Vanhemman nimi, osoite + puhelinnumero, josta tavoittaa leirinkin aikana

5. Vanhemman sähköpostiosoite
6. Ruoka-aineallergiat tarkasti (maininta myös tuotteista, jotka sopivat erikoisruokavalioissa)
7. Ne sairaudet/rajoitteet, joista ohjaajien on syytä tietää (esim. astma) ja toimintaohje niiden varalle (lääkkeet, toimenpiteet tms.)
8. Halutessasi yksi kaveri, jonka haluaisit samalle leirille. (Huom. Hänen tulee myös ilmoittautua)

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät.

Voit tiedustella leirin ohjaajilta tai seurakuntatoimistosta mukaan pääsystä 19.2. alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla, yhteystiedot löydät tämän sivun alareunasta.

Leirikirje

Osallistujat saavat kotiin leirikirjeen ja laskun noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Peruutuksen sattuessa maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

LEIRIKESKUS RANTALAHTI

Rantalahdentie 70, 14240 Janakkala

Tutustu paikkaan täällä: www.rantalahti.com

Vinkit tulevaan kesään

• Pisara-telttaleiri Partaharjulla 24.-29.7.2019, harjoitusleiri helatorstaina 29.-30.5. Leiri on tarkoitettu 10-14-vuotiaille sekä perheille, perheen mukana voi tulla nuorempiakin lapsia. Ilmoittautuminen maaliskuussa. Lisätiedot Petri Hurmeelta.

• Rantalahden kesäleirit: Kädentaitoja ja askartelua luvassa 7-12 -vuotiaille 3.-6.6. sekä 17.-19.6. Ilmoittautuminen maaliskuussa. Lisätiedot Seija Vehkomäeltä.