Tyttöjen ja poikien kevään leirit Rantalahdessa

Mitä pihalla pelataan ja metsästä löydetään, minkä Raamatunkertomuksen äärellä ihmetellään, millaisia askarteluja syntyy, mikä sketsi naurattaa ja leikki leikittää? Rantalahden leirillä tapahtuu taas, tule mukaan!

Keväällä 2020 järjestetään vuorokauden tai parin mittaisia leirejä Rantalahden leirikeskuksessa Janakkalan Tarinmaalla. Ilmoittautuminen on alkanut ja päättyy 20.3. klo 15.

Mukaan mahtuu 30 lasta leiriä kohti.

1.-3. -luokkalaisille yhden yön leirit

• 17.–18.4.2020, ilmoittautumislomakkeelle tästä linkistä
  • 18.–19.4.2020, ilmoittautumislomakkeelle tästä linkistä
  • Ilmoittautumiset 20.3. klo 15 mennessä
  • leirien hinta oman seurakunnan jäseneltä 24 e
  • leireistä vastaa nuorisotyönohjaaja Seija Vehkomäki
  • lahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Seijalta puhelimitse leirien alkamiseen asti

4.-6. -luokkalaisille kahden yön leiri

• 24.–26.4.2020. ilmoittautumislomakkeelle tästä linkistä
  • ilmoittautumiset 20.3. klo 15 mennessä
  • leirin hinta oman seurakunnan jäseneltä 48 e
  • leiristä vastaa nuorisotyönohjaaja Petri "Löde" Hurme
  • mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Lödeltä puhelimitse leirien alkamiseen asti

Hinnat

Täyden leirivuorokauden hinta on Janakkalan ev.lut. seurakunnan jäseniltä 26 €, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 35 € ja muilta 52 €.

Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin.

Ylläolevien linkkien kautta 20.3. klo 15 mennessä.

Voit ilmoittautua myös sähköpostin välityksellä, suoraan vastaavalle ohjaajalle etunimi.sukunimi(at)evl.fi.

ILMOITA KAIKKI TIEDOT
1. Leiri, jolle ilmoittaudut (merkitse myös mahdollinen varavaihtoehto)
2. Leiriläisen nimi + syntymävuosi
3. Täydellinen osoite
4. Vanhemman nimi, osoite + puhelinnumero, josta tavoittaa leirinkin aikana
5. Vanhemman sähköpostiosoite
6. Lapsi on

• Janakkalan seurakunnan jäsen

• muun ev.lut. seurakunnan jäsen

• muu vaihtoehto

7. Ruoka-aineallergiat tarkasti (maininta myös tuotteista, jotka sopivat erikoisruokavalioissa)
8. Ne sairaudet/rajoitteet, joista ohjaajien on syytä tietää (esim. astma) ja toimintaohje niiden varalle (lääkkeet, toimenpiteet tms.)
9. Kuvaus- ja julkaisulupa: Lastani saa/ei saa kuvata. Leirillä otettuja kuvia voidaan käyttää oman seurakunnan tiedotuksessa (esim. esitteet/kotisivut/sosiaalisen median kanavat).
10. Kaveri, jonka haluaisit samalle leirille. (Huom. Hänen tulee myös ilmoittautua)

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät.

Voit tiedustella leirin ohjaajilta tai seurakuntatoimistosta mukaan pääsystä 24.3.2020 alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla, yhteystiedot löydät sivun alaosasta.

Leirikirje

Uutta: Leirikirje lähetetään vanhemman ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Lasku postitetaan kotiin noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Peruutuksen sattuessa maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

LEIRIKESKUS RANTALAHTI

Rantalahdentie 70, 14240 Janakkala