Tyttöjen ja poikien kevään leirit Kiipulassa

Mitä pihalla pelataan ja metsästä löydetään, minkä Raamatunkertomuksen äärellä ihmetellään, millaisia askarteluja syntyy, mikä sketsi naurattaa ja leikki leikittää? Varkkarien leirillä tapahtuu taas, tule mukaan! Paikka on uusi, mutta meininki tuttua ja samaa kuin ennenkin!

Keväällä 2021 järjestetään vuorokauden tai parin mittaisia leirejä Kiipulassa, sillä Rantalahti on remontissa.

Mukaan mahtuu 25 lasta leiriä kohti. Ilmoittautuminen päättyy 25.2.

Kolmen viikon koronasulun vuoksi 1.-3. -luokkalaisten leiri perutaan. 4.-6. -luokkalaisten leirin kohtalosta tiedotetaan tuonnempana kunhan asiat selviävät.

1.-3. -luokkalaisille yhden yön leirit

4.-6. -luokkalaisille kahden yön leiri

Hinnat

Täyden leirivuorokauden hinta on Janakkalan ev.lut. seurakunnan jäseniltä 26 €, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 35 € ja muilta 52 €.

Ylläolevien linkkien kautta 25.2. mennessä.

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät. Voit tiedustella mukaan pääsystä 9.3. alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla Seijalta, yhteystiedot löydät sivun alaosasta. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä vastaavalta ohjaajalta puhelimitse leirien alkamiseen asti.

Leirikirje ja -lasku

Leirikirje lähetetään vanhemman ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Osallistujat saavat kotiin laskun noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin. Huomioithan, että perheen maksamattomat kerho- tai leirimaksut johtavat siihen, että seuraavien leirien osallistujia arvottaessa perheen jäseniä ei oteta arvonnassa huomioon.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Peruutuksen sattuessa maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

LEIRIKESKUS RANTALAHTI

Rantalahdentie 70, 14240 Janakkala

Tutustu paikkaan täällä: www.rantalahti.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä