Kahden kesäleirin verran iloista askartelua!

Muovautuva savi, luikerteleva lanka, taipuva kanaverkko, pehmeä villa, lötkö liisteri, aaltoileva pahvi, mulperipaperi, vanu, tarmokas ompelukone, kaunis kangas, sipaisevat siveltimet, maalaamaan houkuttelevat värit ja katuliidut yms!

Jos luovuus, käsillä tekeminen ja kuvitus on sinulle huvitus, niin lähde kanssamme askarteluleirille Rantalahteen! Uimaan, saunaan ja nuotiolettujen paistoon pääsee myös kesän alkamisen kunniaksi.

Kaksi leiriä tulossa kesäkuussa. Leirit on tarkoitettu 7-13 –vuotiaille varhaisnuorille. Mukaan mahtuu 25 lasta/leiri. Molemmat leirit alkavat klo 12 (ei lounasta) ja päättyvät lounaan jälkeen klo 12. Lisätiedot Seija Vehkomäeltä.

• 3.-6.6.2019 Rantalahdessa: Hinta oman seurakunnan jäseneltä 75 e, muun ev.lut srk:n jäseneltä 99 e ja muilta 150 e.

• 17.-19.6.2019 Rantalahdessa: Hinta oman seurakunnan jäseneltä 50 e, muun ev.lut srk:n jäseneltä 66 e ja muilta 100 e.

Ilmoittautuminen 31.3. mennessä, ilmoittautuminen on siis päättynyt.

Voit ilmoittautua myös sähköpostin välityksellä leirin vastaavalle ohjaajalle.
Ilmoita kaikki tiedot

1. leiri, jolle ilmoittaudut

2. leiriläisen nimi + syntymävuosi

3. täydellinen osoite

4. vanhemman nimi, osoite + puhelinnumero, josta tavoittaa leirinkin aikana

5. vanhemman sähköpostiosoite

6. lapsi on Janakkalan seurakunnan jäsen/muun ev.lut. seurakunnan jäsen/muu vaihtoehto

7. ruoka-aineallergiat tarkasti (maininta myös tuotteista, jotka sopivat erikoisruokavalioissa)

8. ne sairaudet/rajoitteet, joista ohjaajien on syytä tietää esim. sairaskohtauksen varalta (esim. astma) ja toimintaohje niiden varalle (lääkkeet, toimenpiteet tms.)

9. kuvaus uimataidosta

10. halutessasi yksi kaveri, jonka haluaisit samalle leirille. (huom. hänen tulee myös ilmoittautua)

11. Jos et pääse ensisijaisesti toivomalleni askarteluleirille, onko mahdollista osallistua toiselle kesäkuun askarteluleirille?

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät. Voit tiedustella mukaan pääsystä 4.4.2019 alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla Seijalta, puh. 044 7656 978, seija.vehkomaki@evl.fi, seurakuntatoimistosta, puh. 03 656 950.

Leirikirje

Osallistujat saavat kotiin leirikirjeen ja laskun noin kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Maksetut leirimaksut palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.