Pisara-telttaleiri Partaharjulla 24.-29.7.2019

Janakkalan seurakunta on jälleen edustettuna neljän vuoden välein järjestettävällä Partaharjun suurleirillä. Nuori kirkko ry:n järjestämän leirin nimi on tällä kertaa Pisara ja se toteutuu 24.-29.7.2019.

Pisara-leirille ovat tervetulleita kaikki 10-14 -vuotiaat sekä alle 10-vuotiaat aikuisen seurassa. Mukaan voi siis lähteä yksin, kaverin kanssa tai koko perheen voimin tai vaikka mummin, kummin tai jonkun muun tutun aikuisen kanssa.

Takuuvarmaa on se, että kenenkään ei tarvitse olla yksin, sillä Pieksämäen kupeiselle leirialueelle odotetaan heinäkuiseksi viikoksi melkein kahta tuhatta leiriläistä. Ohjelmassa on vaikka mitä: metsäseikkailua, vesiliikuntaa, musiikkia, kilpailuja, yhteisiä leirinuotioita.

Luvassa on siis matalan kynnyksen eräilyä ja tuettua telttailua. Janakkalasta mukaan ovat lähdössä nuorisotyönohjaaja Petri Löde Hurme sekä perhetyöntekijä Tiina Alakoski, joilta voi myös kysellä lisätietoja.

Leirin hinta on 80 e/hlö. Jos samasta taloudesta lähtee useampia, on max.maksu 220 e. Hinta sisältää kuljetukset, leirin ruokailut, telttamajoituksen, ohjelman sekä helatorstaisen harjoitusleirin Hämeenlinnassa 29.-30.5.2019.

Seurakunnalta voi lainata yöpymistä varten telttoja.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoja leiristä www.pisaraleiri.fi. Huom! Pisaraleiri-sivustolla oleva ilmoittautuminen on tarkoitettu seurakuntaryhmille, ei yksittäisiä ilmoittautumisia.