Kerhot Turengissa

UUTTA: Puuhakerho 6-8 -vuotialle. Lue lisää ja ilmoita lapsesi mukaan täällä.

Villasukkakerho

Tee ikiomat villasukat ihan itse!

Kerho kokoontuu Turengin seurakuntakeskuksen kirjastohuoneessa (Juttilantie 2), tiistaisin klo 17-18:30, toiminta on alkanut ja jatkuu niin pitkälle kuin tarvitaan. Talvilomaviikolla (viikko 9) ei ole kerhoa. Mukaan mahtuu kuusi kerholaista, kerho soveltuu parhaiten 3.-6. -luokkalaisille. Hyvä on jo etukäteen osata neuloa ainakin oikeat ja nurjat silmukat. Kantapään ja kavennusten kanssa sekä kaikessa muussakin neuvotaan - ihan kantapään kautta, lupaa kerhon ohjaaja Sari Kiuru.

Langat saat kerhosta, puikot lainataan myös. Voit toki halutessasi tuoda myös omat langat ja puikot kotoa. Lisätietoja saat Seijalta

Ilmoittaudu mukaan. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan. Ilmoittautumiseen pääset tästä.

Kokkikerho

Sama ryhmä jatkaa, mutta kerho on tauolla maaliskuun 2021 loppuun asti koronan vuoksi. Tilanteesta ilmoitetaan vanhemmille Whatsapp-ryhmän tai tekstiviestin kautta. Kerho kokoontuu kevätkaudella Turengin seurakuntakeskuksen keittiössä, Juttilantie 2.

Suloista soppaa vai kiemuraisia korvapuusteja? Leipureina kanssasi Kariina Kirsa ja Jenna Louhivaara.

3.-6.-luokkalaisille joka toinen torstai klo 15.15-17.15  (parilliset viikot)

Kerhoon otetaan enintään 6 kerholaista. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan. Kokkikerho ei sovellu moniallergisille lapsille, mutta esimerkiksi laktoositon ruokavalio ei ole ongelma. (SV)

Kerho on täynnä. Halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai sähköpostitse Seijalle.

Soppaklubi

3.-6.-luokkalaisille joka toinen torstai klo 15.15-17.15 (parittomat viikot)

Taivaanrannan maalarit -askartelukerho

Sama ryhmä jatkaa, mutta kerho on tauolla maaliskuun 2021 loppuun asti koronan vuoksi. Tilanteesta ilmoitetaan vanhemmille Whatsapp-ryhmän tai tekstiviestin kautta. Kerho kokoontuu kevätkaudella Turengin seurakuntakeskuksen piväkerhotilassa, Juttilantie 2.

Taivaanrannan maalarit luovat itse omilla käsillään jotain kaunista ja mukavaa. He keskittyvät rauhassa omiin töihinsä, näpertelevät pieniä ja maalailevat suuria, tekevät omia luomuksia mahdollisuuksien mukaan. Tunnistatko tästä itsesi?

Tule mukaan askartelemaan Tytti Hyvärisen kanssa. Pukeudu niin, ettei muutama maalipilkku paidassa haittaa. Kerhoon otetaan enintään 10 lasta.

1.-6. -luokkalaisille torstaisin klo 18-19.30 (SV)

Ryhmä täynnä, halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai sähköpostitse Seijalle.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat