Kerhot Turengissa

UUTTA: Puuhakerho 6-8 -vuotialle Ilonassa. Lue lisää ja ilmoita lapsesi mukaan täällä.

Ilmoittautuminen kerhoihin on alkanut! Kaikkiin kerhoihin on tänä syksynä asetettu maksimimäärät osallistujille. Tieto ryhmän koosta mainitaan joka kerhon kohdalla erikseen. Tarvittaessa kerhopaikat arvotaan ja vanhemmille ilmoitetaan onko lapsi saanut kerhopaikan vai ei. Jos ensimmäisen ilmoittautumisen päätyttyä (10.9.) kerhossa on vielä tilaa, kerhopaikat täytetään sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja saa varhaisnuorisotyönohjaajilta.

Bofferi eli pehmomiekkapaja 5.-6. luokkalaisille

Bofferipaja kokoontuu neljä kertaa ajalla 16.9.-7.10.2020 keskiviikkoisin Turengin seurakuntakeskuksella klo14.30-16. Pajassa opetellaan miekkailemaan turvallisesti yksin, kavereiden kanssa ja ryhmässä. Tutustutaan bofferimiekan rakentamiseen ja kuulostellaan mitä Raamatussa sanotaan miekoista. Lähtökohtaisesti ollaan ulkona, sateen sattuessa sisällä. Ota mukaan liikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo, loput välineet saat pajalta. Pajalle mahtuu mukaan kymmenen (10) osallistujaa. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan. Vanhemmille ilmoitetaan 11.9. onko lapsi saanut kerhopaikan. Kerhoa ohjaa Petri "Löde" Hurme (PH)

Ilmoittautuminen 10.9. mennessä tästä.

 

Kokkikerho

Suloista soppaa vai kiemuraisia korvapuusteja? Leipureina kanssasi Kariina Kirsa ja Jenna Louhivaara. 

3.-6.-luokkalaisille joka toinen torstai klo 15.15-17.15 Ilonassa, Keskuskuja 3.  (parilliset viikot) 

Kerhoon otetaan enintään 6 kerholaista. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan. Kokkikerho ei sovellu moniallergisille lapsille, mutta esimerkiksi laktoositon ruokavalio ei ole ongelma. (SV) 

Kerho alkaa 17.9.  Kerho on täynnä. Halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai sähköpostitse Seijalle.


Soppaklubi

Suloista soppaa vai kiemuraisia korvapuusteja? Leipureina kanssasi Kariina Kirsa ja Jenna Louhivaara. 

3.-6.-luokkalaisille joka toinen torstai klo 15.15-17.15 Ilonassa, Keskuskuja 3.  (parittomat viikot) 

Kerhoon otetaan enintään 6 kerholaista. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan. Kokkikerho ei sovellu moniallergisille lapsille, mutta esimerkiksi laktoositon ruokavalio ei ole ongelma. (SV) 

Kerho alkaa 24.9.  Kerho on täynnä. Halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai sähköpostitse Seijalle.


Taivaanrannan maalarit -askartelukerho 

Taivaanrannan maalarit luovat itse omilla käsillään jotain kaunista ja mukavaa. He keskittyvät rauhassa omiin töihinsä, näpertelevät pieniä ja maalailevat suuria, tekevät omia luomuksia mahdollisuuksien mukaan. Tunnistatko tästä itsesi?

Tule mukaan askartelemaan Tytti Hyvärisen kanssa. Pukeudu niin, ettei muutama maalipilkku paidassa haittaa. Kerhoon otetaan enintään 10 lasta. 

1.-6. -luokkalaisille torstaisin klo 18-19.15 Ilonassa, Keskuskuja 3. (SV)

Kerho alkaa 17.9. Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Keppihevoskerho syyslomalla


Tule tekemään itsellesi keppihevonen. Ommellaan koneella ja käsin. Osaathan pujottaa langan neulansilmään ja hiukan jo ommellakin.  Tarvikkeet saat paikan päältä. 

Kerho soveltuu parhaiten 3.-6. -luokkalaisille. 

Kerho kokoontuu Ilonassa (Keskuskuja 3) neljänä päivänä: ma 12.10. klo 9-11:30, ti 13.10. klo 13-15:30 (huom. iltapäivä), ke 14.10. klo 9-11:30  ja pe 16.10. klo 9-11:30.  Ryhmään otetaan mukaan enintään kuusi (6) lasta. Tarvittaessa kerhopaikat arvotaan. Ohjaajana Seija Vehkomäki.

Kerho on täynnä, halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai sähköpostitse Seijalle.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat