Kerhot Tarinmaalla

Hyvän Tuulen Tupa

Kevätkausi starttaa 8.1.2020.

Tule mukaan askartelemaan, pelaamaan,  leikkimään, ulkoilemaan. Voit tuoda myös omia toimintaideoitasi tullessasi, niin jaetaan yhdessä hyvää tuulta!

1.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille keskiviikkoisin klo 17-18 Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340. Ohjaajina Tytti Hyvärinen ja Seija Vehkomäki. (SV)

Kerhossa on tilaa uusille kerholaisille, ilmoittaudu mukaan tästä.

Pienoismallikerho

Kerhossa rakennetaan muovisia pienoismalleja. Kaikki tarvittavat rakennusvälineet ovat kerholaisten käytössä kerhon puolesta. Yleisenä ohjeena voisi sanoa, että kerhoon ei kannata laittaa päälle niitä parhaita vaatteita, sillä liimojen ja maalien kanssa touhutessa saattaa silloin tällöin "käydä vahinko".

Myös pienoismallit saat hankittua kerhon kautta. Hankitut mallit laskutetaan kahdesti vuodessa kerholaisilta.

3.-6.-luokkalaisille maanantaisin klo 17.30-19 Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340, alakerran askartelutilassa, talon Turengin puoleisessa päädyssä. Jos kerhoon mahtuu, voivat myös yläkoululaiset osallistua. Ohjaajana Petri Hurme. (PH)

Kerho jatkuu 13.1.2020. Kerho on täynnä.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat