Kerhot Tarinmaalla

Ilmoittautuminen kerhoihin on alkanut!  Kaikkiin kerhoihin on tänä syksynä asetettu maksimimäärä osallistujille. Tieto ryhmän koosta mainitaan joka kerhon kohdalla erikseen. Tarvittaessa kerhopaikat arvotaan ja vanhemmille ilmoitetaan onko lapsi saanut kerhopaikan vai ei. Jos ensimmäisen ilmoittautumisen päätyttyä (10.9.) kerhossa on vielä tilaa, kerhopaikat täytetään sen jälkeen ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja saa varhaisnuorisotyönohjaajilta.

Hyvän Tuulen Tupa

 

Tule mukaan askartelemaan, pelaamaan,  leikkimään, ulkoilemaan. Voit tuoda myös omia toimintaideoitasi tullessasi, niin jaetaan yhdessä hyvää tuulta!

1.-6.-luokkalaisille tytöille ja pojille keskiviikkoisin klo 17-18. Kerho kokoontuu syys-lokakuun aikana Rantalahden leirikeskuksessa tai Torpalla, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana jatketaan Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340. Paikasta informoidaan viikoittain kerhoa varten perustettavan WhatsApp -ryhmän kautta.  Kerhoon otetaan enintään 10 lasta, tarvittaessa paikat arvotaan. Ohjaajina Tytti Hyvärinen ja Seija Vehkomäki. (SV)

Kerho alkaa 16.9., ryhmä on täynnä. Halutessasi voit ilmoittautua jonoon soittamalla tai sähköpostitse Seijalle.


Pienoismallikerho 

Kerhossa rakennetaan muovisia pienoismalleja. Kaikki tarvittavat rakennusvälineet ovat kerholaisten käytössä kerhon puolesta. Yleisenä ohjeena voisi sanoa, että kerhoon ei kannata laittaa päälle niitä parhaita vaatteita, sillä liimojen ja maalien kanssa touhutessa saattaa silloin tällöin "käydä vahinko".

Myös pienoismallit saat hankittua kerhon kautta. Hankitut mallit laskutetaan kerhokauden päätteeksi kerholaisilta. 

3.-6.-luokkalaisille maanantaisin klo 17-18.30 Tarinmaan seurakuntatalossa, Hakoistentie 340, alakerran askartelutilassa, talon Turengin puoleisessa päädyssä. Jos kerhoon mahtuu, voivat myös yläkoululaiset osallistua. Kerhoon otetaan enintään 8 kerholaista. Jos ilmoittautuneita tulee enemmän kuin mukaan mahtuu, paikat arvotaan. Vanhemmille ilmoitetaan 11.9. mukaan pääsystä / jonotuspaikasta. Ohjaajana Petri Hurme ja Miro Stolt. (PH)

Kerho alkaa 14.9.2020. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.9. tästä.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

nuorisotyönohjaaja

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat