varkkareita

Tytöt ja Pojat 7-13v

Tyttöjen ja Poikien toimintaa 7-13 -vuotiaille

Tyttöjen ja Poikien toimintaan odotetaan mukaan 7-13 -vuotiaita. Erilaisista kerhoista sekä leiritoiminnasta löydät tietoa oheisista linkeistä. Kerhoista ja leireistä tiedotetaan myös syksyisin ja alkuvuodesta koulujen kautta jaettavalla esitteellä.

Ota siis kaveri mukaan tai suunnista itseksesi kerhoon tai leirille! Siellä on ystäviä, touhua ja tekemistä.

Kerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kohderyhmään kuuluville. Mukaan kerhoihin voi tulla ilmoittautumatta, myös kesken kauden. Muutama poikkeus toki vahvistaa säännön: Kokkikerhoihin on rajoitettu osallistujamäärä (= ilmoittauduttava etukäteen) ja pienoismallikerhoissa kerätään materiaalimaksu rakennussarjoista.

Mukavat ohjaajamme odottelevat uusia ja vanhoja kerholaisia ryhmiinsä. Nuorisotyönohjaajien lisäksi kerhoja ohjaavat myös koulutetut nuoret ohjaajat sekä vapaaehtoiset aikuiset.

Lisätietoja:

Kerhokohtaisia lisätietoja voit kysellä vastaavalta nuorisotyönohjaajalta, jonka nimikirjaimet löytyvät suluista kerhon kohdalta eli Seija Vehkomäeltä (SV) tai Petri Hurmeelta, joka tunnetaan paremmin nimellä Löde (PH). Yhteystiedot ovat tämän sivun alareunassa.

Taukoja toiminnassa

Kerhot eivät kokoonnu koululaisten syyslomapäivinä, joululomalla ja talvilomaviikolla. Tarkat kokoontumispäivät ilmoitetaan kerhokohtaisissa tiedotteissa, jonka ohjaajat jakavat kerholaisille. Voit tarkistaa asian myös Tapahtumista.

Sämpylämessu

nuorekas, rento, lyhyt iltamessu Pyhän Laurin kirkossa
Mukana nuorten bändi. Messun jälkeen kirkossa tarjolla sämpylät ja iltatee. Tervetuloa kaikki
seurakuntalaiset koko perheen voimin! Kirkon etuosassa lapsille leikkipaikka.

Sämpylämessu 17.1., 14.2., 14.3., 11.4. ja 9.5. klo 18-18.45.

Kerhonohjaajakoulutus

Oletko kiinnostunut toimimaan itse kerhonohjaajana? Tietoja kerhoonohjaajakoulutuksestamme löydät täältä.

Otamme mielellämme mukaan myös aikuisia ohjaajia kerhoihin!

Tutustu myös lapsien ja lapsiperheiden toimintaan täällä ja nuorisotoimintaan täällä.

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat

varhaisnuorisotyö, Tytöt & Pojat