Alakouluikäisten syksyn leirit Rantalahdessa

Mitä pihalla pelataan ja metsästä löydetään, minkä Raamatunkertomuksen äärellä ihmetellään, millaisia askarteluja syntyy, mikä sketsi naurattaa ja leikki leikittää? Varkkarien leirillä tapahtuu taas, tule mukaan!

Syksyllä 2022 järjestetään vuorokauden tai parin mittaisia leirejä Rantalahdessa.

Mukaan mahtuu 25 lasta leiriä kohti. Ilmoittautuminen päättyy 9.10.

1.-3. -luokkalaisille päiväleirit

4.-6. -luokkalaisille kahden yön leiri

• pe-su 11.-13.11. Ilmoittaudu mukaan 9.10. mennessä tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä
  • leirin hinta oman seurakunnan jäseneltä 48 e
  • leiristä vastaa nuorisotyönohjaaja Petri "Löde" Hurme
  • mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Lödeltä puhelimitse leirien alkamiseen asti

Hinnat

Täyden leirivuorokauden hinta on Janakkalan ev.lut. seurakunnan jäseniltä 26 €, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 35 € ja muilta 52 €.

Ylläolevien linkkien kautta 9.10. mennessä.

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät. Voit tiedustella mukaan pääsystä 11.10. alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla  leirin vastaavalta ohjaajalta tai seurakuntatoimistosta,  yhteystiedot löydät sivun alaosasta. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä vastaavalta ohjaajalta puhelimitse leirien alkamiseen asti.

Leirikirje ja -lasku

Leirikirje lähetetään huoltajalle sähköpostilla. Päiväleirimaksu kerätään käteisenä leirille tultaessa, kahden yön leirin lasku lähetään kirjepostina kotiin. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin. Huomioithan, että perheen maksamattomat kerho- tai leirimaksut johtavat siihen, että seuraavien leirien osallistujia arvottaessa perheen jäseniä ei oteta arvonnassa huomioon.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi leirin vastaavalle ohjaajalle.