Alakouluikäisten kevään leirit Kiipulassa

Mitä pihalla pelataan ja metsästä löydetään, minkä Raamatunkertomuksen äärellä ihmetellään, millaisia askarteluja syntyy, mikä sketsi naurattaa ja leikki leikittää? Varkkarien leirillä tapahtuu taas, tule mukaan! Paikka on uusi, mutta meininki tuttua ja samaa kuin ennenkin!

Keväällä 2022 järjestetään vuorokauden tai parin mittaisia leirejä Kiipulassa, sillä Rantalahti on remontissa kesään saakka.

Mukaan mahtuu 25 lasta leiriä kohti. Ilmoittautuminen päättyy 20.2.

1.-3. -luokkalaisille yhden yön leirit

• pe-la 18.-19.3. Ilmoittaudu mukaan tästä 20.2. mennessä tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
  • la-su 19.-20.3. Ilmoittaudu mukaan tästä 20.2. mennessä tästä.
  • leirien hinta oman seurakunnan jäseneltä 24 e
  • leireistä vastaa nuorisotyönohjaaja Seija Vehkomäki
  • mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Seijalta puhelimitse leirien alkamiseen asti

4.-6. -luokkalaisille kahden yön leiri

• pe-su 8.-10.4. Ilmoittaudu mukaan tästä 20.2. mennessä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä
  • leirin hinta oman seurakunnan jäseneltä 48 e
  • leiristä vastaa nuorisotyönohjaaja Petri "Löde" Hurme
  • mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä Lödeltä puhelimitse leirien alkamiseen asti

Hinnat

Täyden leirivuorokauden hinta on Janakkalan ev.lut. seurakunnan jäseniltä 26 €, muun ev.lut. seurakunnan jäseneltä 35 € ja muilta 52 €.

Ylläolevien linkkien kautta 20.2. mennessä.

Pääsinkö leirille?

Jos leiriläisiä ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, arvomme mukaan pääsevät. Voit tiedustella mukaan pääsystä 23.3. alkaen. Soita tai kysy sähköpostilla  leirin vastaavalta ohjaajalta tai seurakuntatoimistosta,  yhteystiedot löydät sivun alaosasta. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi kysellä vastaavalta ohjaajalta puhelimitse leirien alkamiseen asti.

Leirikirje ja -lasku

Leirikirje lähetetään huoltajalle sähköpostilla. Yhden yön leirimaksu kerätään käteisenä leirille tultaessa, kahden yön leirin lasku lähetään kirjepostina kotiin. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Seurakunta voi myöntää anomuksesta avustusta leirimaksuihin. Huomioithan, että perheen maksamattomat kerho- tai leirimaksut johtavat siihen, että seuraavien leirien osallistujia arvottaessa perheen jäseniä ei oteta arvonnassa huomioon.

Peruutuksen sattuessa

Mahdollisista peruutuksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi leirin vastaavalle ohjaajalle.