Eloa ja valoa -leiri eläkeikäisille

ti 13.8. klo 8.00 – to 15.8.
Kuva Rantalahden kappelin ikkunasta kesäiseen luontoon

Leirikeskus Rantalahti

Leirillä voi liikkua, ulkoilla, saunoa ja uida. Leirin aikana käydään Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa ja pidetään hartaushetkiä leirikeskuksessa.

• Majoittumiset pääsääntöisesti 3 hengen huoneissa, joissa on oma WC.
  • Janakkalan ja Hämeenlinna-Vanajan yhteisellä leirillä  työntekijöinä diakoniatyöntekijät Lauri Nurmi, Elisa Peltonen ja Seija Puusaari Hämeenlinna-Vanajan seurakunnasta ja Ritva Voivala Janakkalan seurakunnasta.
  • Leirin hinta 50 €/hlö sisältää kuljetuksen ja täyshoidon. Maksuun voi hakea vapautusta diakoniatyöntekijältä. Kuljetusaikataulu ilmoitetaan kuljetusta tarvitseville.
  • Ilmoittautuminen 26.7. klo 12 mennessä omaan seurakuntaan:
    • Janakkalan seurakuntatoimisto maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-13. puh. 03 656 950 tai tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
    • Hämeenlinna-Vanajan diakoniakeskus maanantaisin, tiistaisin, torstaisin japerjantaisin klo 9-12. puh. 040 804 9350.
  • Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa kerrotaan yksityiskohtia.

Huom! Leiri ei ala klo 8. Oikea kellonaika ilmoitetaan osallistujille leirikirjeessä. Teknisistä syistä tällaista nettitapahtumaa ei voi tehdä ilman aloituskellonaikaa.

Hämeenlinna-Vanajan ja Janakkalan seurakunnat

diakoniatyöntekijä

Työskentelen Janakkalan seurakunnassa vanhustyön kolmivuotisessa kehittämisprojektissa 2023-2025.

Projektin tavoitteena on:

• Vanhusten kohtaaminen
  • Vanhusten yksinäisyyden vähentäminen
  • Vanhuksien hyvinvointia lisäävän vapaaehtoistyön kehittäminen ja koordinointi
  • Vanhusten hengellisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen
  • Yhteydenpito ja yhteistyö paikkakunnan vanhustyöhön liittyvien toimijoiden kanssa, mukaan lukien järjestöt ja yhdistykset

Onko sinulla kehitysideoita?
Tehdäänkö yhteistyötä?